ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΝικολόπουλος: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών οι καταγγελίες του κατά Καμμένου

Νικολόπουλος: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών οι καταγγελίες του κατά Καμμένου

Νικολόπουλος: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών οι καταγγελίες του κατά Καμμένου

Διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας από την αστυνομία, οι καταγγελίες που έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

Ο Νικολόπουλος, οι καταγγελίες και η Εισαγγελία

Ειδικότερα η αστυνομία απέστειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών την ένορκη κατάθεση που έδωσε νωρίτερα στη ΓΑΔΑ ο κ.Νικολόπουλος.

Στην κατάθεση του που επέχει θέση μήνυσης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Νικολόπουλος καταγγέλει τον κ. Καμμένο ότι τον πιέζει και τον εκβιάζει για να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να μη χαθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Ο κ. Νικολόπουλος κατά πληροφορίες επικαλείται γραπτά μηνύματα που όπως λέει έλαβε σήμερα στο κινητό του τηλέφωνο από τον Πάνο Καμμένο και στα οποία, όπως φέρεται να κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, τον εκβιάζει επιχειρώντας να τον συνδέσει με ιστοσελίδες.

Γράφοντας του ότι «από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου, θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις» κι ότι » θα τα πούμε το απόγευμα » εννοώντας ότι θα τον διαπομπεύσει από το βήμα της Βουλής.

Ο κ. Ιωαννίδης θα μελετήσει τα καταγγελλόμενα και θα αποφασίσει ποιες θα είναι οι περαιτέρω ενέργειες.

newsit.gr

Ζουράρις: Θα πάω στα δικαστήρια τον Μητσοτάκη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr