ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔεν νικιέται η βλακεία ούτε από τον Τσίδρα 

Δεν νικιέται η βλακεία ούτε από τον Τσίδρα 

Δεν νικιέται η βλακεία ούτε από τον Τσίδρα 

Δεν νικιέται η βλακεία ούτε από τον Τσίδρα 

Τον έμπειρο και καταξιωμένο καθηγητή Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων και πρόεδρο της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα, κινητοποίησε για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση, προκειμένου να στείλει ηχηρό μήνυμα για τον καθολικό εμβολιασμό των πολιτών.

Με τον εμβολιασμό κατά της COVID-19, έχουμε γλιτώσει 8.400 θανάτους μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2021, ενώ έχουμε αποφύγει 5.560 νοσηλείες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και 5.530 διασωληνώσεις, τόνισε ξεκάθαρα ο καθηγητής, προσθέτοντας, ότι θα συνεχίσουμε την ενίσχυση ενημέρωσης για την εμβολιαστική κάλυψη.

Ο καθηγητής επανέλαβε ότι τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, είναι ασφαλή και αποδοτικά, και ήδη παγκοσμίως, έχουν χορηγηθεί 6,5 δισ. δόσεις.

Όσα επιχειρήματα όμως και να φέρει κάποιος και όσους Τσιόδρας, η ουσία είναι όπως έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που τα εμβόλια έγιναν διαθέσιμα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και όποιος ήθελε να εμβολιαστεί, εμβολιάστηκε. Όποιος δεν ήθελε δεν εμβολιάστηκε.

Αξίζει μόνο να παρατηρήσουμε ότι τώρα που έγιναν οι ανακοινώσεις του Σ. Τσιόδρα στα μέσα Οκτωβρίου πανελλαδικά η εμβολιαστική κάλυψη είναι στο 62% και στην Αιτωλοακαρνανία περίπου 10% κάτω.

Μάλλον η επιχείρηση πειθώ είναι μια ματαιότητα…. Γιατί, πολύ απλά, αν εξαιρέσεις το μικρό ποσοστό, όσων δεν συνίσταται λόγω του ιστορικού τους ο εμβολιασμός από το γιατρό τους, η βλακεία η ανίκητη…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Η απραξία που «αναβάθμισε» την κλιματική αλλαγή σε κλιματική κρίση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr