ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα Νεα«ΝΙΚΗ» εναντίον Netflix: «Δεν είναι δυνατόν ο Μέγας Αλέξανδρος να ήταν ομοφυλόφιλος»

«ΝΙΚΗ» εναντίον Netflix: «Δεν είναι δυνατόν ο Μέγας Αλέξανδρος να ήταν ομοφυλόφιλος»

«ΝΙΚΗ» εναντίον Netflix: «Δεν είναι δυνατόν ο Μέγας Αλέξανδρος να ήταν ομοφυλόφιλος»

«ΝΙΚΗ» εναντίον Netflix: Επίκαιρη ερώτηση Νατσιού σε Μενδώνη για τον Μέγα Αλέξανδρο

Με το Netflix φαίνεται πως τα βάζει το κόμμα «ΝΙΚΗ». Επίκαιρη ερώτηση Νατσιού σε Μενδώνη.

 Ο πρόεδρος του κόμματος «ΝΙΚΗ», Δημήτρης Νατσιός, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησε πως κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, σχετικά με τη νέα σειρά του Netflix για τον Μέγα Αλέξανδρο.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του, ο κ. Νατσιός υπογραμμίζει πως «καλώ την κα Μενδώνη να προστατεύσει την πολιτιστική μας κληρονομιά και να προβεί στις δέουσες ενέργειες κατά των ιδιοκτητών της εταιρείας Netflix για τη σκόπιμη παραποίηση ιστορικών στοιχείων της προσωπικότητας του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

«Όταν η ανυπέρβλητη μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου προσβάλλεται δημόσια και παραποιείται η ιστορική αλήθεια, η αντίδραση του Ελληνικού Κράτους πρέπει να είναι άμεση και αποτελεσματική» επισημαίνει, παράλληλα, ο πρόεδρος του κόμματος «ΝΙΚΗ».

Η ανάρτηση Νατσιού για την επίκαιρη ερώτηση σε Μενδώνη

«Κατέθεσα επίκαιρη ερώτηση στην Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη και την καλώ να προστατεύσει την πολιτιστική μας κληρονομιά και να προβεί στις δέουσες ενέργειες κατά των ιδιοκτητών της εταιρίας NETFLIX για την σκόπιμη παραποίηση ιστορικών στοιχείων της προσωπικότητας του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στη σειρά – ντοκιμαντέρ «Αλέξανδρος, η δημιουργία ενός θεού» (Alexander, The Making of a God) η οποία άρχισε να προβάλλεται από τη συνδρομητική υπηρεσία NETFLIX, από το πρώτο επεισόδιο παρουσιάζεται ο Μέγας Αλέξανδρος σε ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις με τον επιστήθιο φίλο του Ηφαιστίωνα. Το γεγονός αυτό δεν έχει καμία ιστορική βάση, αφού στην αρχαιότητα οι αρσενοκοίτες (ομοφυλόφιλοι) στερούνταν ακόμη και τα πολιτικά τους δικαιώματα, λόγω της ατιμωτικής τους συμπεριφοράς. Συνεπώς δεν είναι δυνατόν ένας Βασιλιάς-Στρατηγός που τον θαύμαζαν και οι στρατιώτες του και οι αντίπαλοί του, να ήταν ομοφυλόφιλος.

Όταν η ανυπέρβλητη μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου προσβάλλεται δημόσια και παραποιείται η ιστορική αλήθεια, η αντίδραση του Ελληνικού Κράτους πρέπει να είναι άμεση και αποτελεσματική. Εκτός εάν περιμένουμε τους Βόρειους γείτονες μας να διαμαρτυρηθούν… Είναι ντροπή να προσβάλλεται με τέτοιο άθλιο τρόπο η εμβληματικότερη μορφή της ελληνικής ιστορίας».

reader.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ