ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΤο νερό νεράκι λένε οι κάτοικοι του Αγίου Στεφάνου Ξηρομέρου

Το νερό νεράκι λένε οι κάτοικοι του Αγίου Στεφάνου Ξηρομέρου

Το νερό νεράκι λένε οι κάτοικοι  του Αγίου Στεφάνου Ξηρομέρου

Εμφιαλωμένο και βρόχινο νερό χρησιμοποιούν οι κάτοικοι

Το νερό νεράκι λένε οι κάτοικοι

του Αγίου Στεφάνου Ξηρομέρου

Η αιτία είναι η επί πέντε μέρες καθυστέρηση της αντικατάστασης μιας σπασμένης πομώνας

 

Πέντε ολόκληρες μέρες χωρίς νερό είναι οι κάτοικοί του Αγίου Στεφάνου στην περιοχή των Παπαδατών του δήμου Ξηρομέρου. Ο λόγος που οι κάτοικοί είπαν το νερό νεράκι είναι ότι έσπασε μια πομώνα ύδρευσης της οποίας η αποκατάσταση καθυστερεί. Οι κάτοικοί κατέφυγαν στην λύση του εμφιαλωμένου νερού που το χρησιμοποιούν προς πόση και του βρόχινου για τις δουλειές του σπιτιού.

Η στάση των κατοίκων γίνεται εύκολα αντιληπτή μόνο και μόνο από την επιστολή που έστειλε κάτοικος της περιοχής στο τοπικό ειδησεογραφικό sait xiromero news η οποία έχει ως εξής «Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! είμαι κάτοικος Αγίου Στεφάνου Ξηρομέρου, εδώ και πέντε ημέρες είμαστε χωρίς νερό!!! Δεν ξέρω αν μπορούν να καταλάβουν όλοι αυτοί που έχουν εκλεγεί το πρόβλημα που έχουμε τόσες ημέρες , σε μια περίοδο εορτών. Κοινοποιήστε κάτι στη σελίδα  του Δήμου, μήπως ενδιαφερθούν και κάνουν κάτι…. η κατάσταση είναι απελπιστική…. ευχαριστώ πολύ!!!»

Το πρόβλημα αυτό τις γιορτινές αυτές μέρες διογκώνεται περισσότερο καθώς είναι περίοδος που στο εκάστοτε σπίτι συγκεντρώνονται περισσότερα άτομα και η έλλειψη νερού είναι αισθητή τόσο όσο ποτέ άλλοτε.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr