ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΝέος κοινόχρηστος χώρος παραδόθηκε στο Μενίδι από την Περιφέρεια

Νέος κοινόχρηστος χώρος παραδόθηκε στο Μενίδι από την Περιφέρεια

Νέος κοινόχρηστος χώρος παραδόθηκε στο Μενίδι από την Περιφέρεια

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις αισθητικής αναβάθμισης περιοχών που βρίσκονται «πάνω» σε εθνικές ή σημαντικές επαρχιακές οδούς και αποτελούν κόμβους συχνών διελεύσεων και πόλους υψηλής επισκεψιμότητας.

Σήμερα Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης επισκέφθηκε το Μενίδι, όπου  και με την τοποθέτηση της περίφραξης τις επόμενες ημέρες, ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια εξοπλισμού για δράσεις εκσυγχρονισμού και ανάδειξης οδών του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος», που είναι συνολικού προϋπολογισμού 23 εκ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Οι κάτοικοι της περιοχής απολαμβάνουν ήδη έναν νέο χώρο αναψυχής, καθώς έχουν γίνει εργασίες τοποθέτησης επιλεγμένου εξοπλισμού, όπως   φωτιστικά σώματα, παγκάκια, τραπεζόπαγκοι, ζαρντινιέρες, σημεία πληροφόρησης, όργανα γυμναστικής, τραπέζια παιχνιδιών, φυτεύσεις κ.ά , στοιχεία που διαμορφώνουν χώρους πλήρως λειτουργικούς, ελκυστικούς και επισκέψιμους.

«Προχωράμε σε μια ολιστική παρέμβαση και στις τρεις Περιφερειακές μας Ενότητες για να δώσουμε συνοχή στους οικισμούς μας. Ταυτόχρονα όμως αναδεικνύουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που υπάρχουν, ώστε κάθε περιοχή να έχει τη δική της ταυτότητα »  ανέφερε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης, κατά την επίσκεψη.

Επιστολή προέδρου ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για προβλήματα στο “Εξοικονομώ 2021”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ