ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΝέος Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Αγρινίου ο Νικόλαος Μπρούτας (ΦΩΤΟ)

Νέος Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Αγρινίου ο Νικόλαος Μπρούτας (ΦΩΤΟ)

Νέος Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Αγρινίου ο Νικόλαος Μπρούτας (ΦΩΤΟ)

Σε μία σεπτή τελετή που τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της Ροταριανής Περιφέρειας Κύριος Μαύρος Γεώργιος και ο Βοηθός Διοικητής Κύριος Ξένος Ντίνος ανέλαβε την προεδρία του Ροταριανού Ομίλου Αγρινίου ο Κύριος Νικόλαος Μ. Μπρούτας.

Στο πρόσωπο του απερχομένου Προέδρου Κυρίου Ρήγα Κωνσταντίνου ευχαρίστησε το σύνολο των μελών του Ομίλου Αγρινίου για την εμπιστοσύνη ,την υποστήριξη και τα ειλικρινή αισθήματα φιλίας με τα οποία τον περιβάλλουν.

Παρόντες στην τελετή ήταν τα μέλη του ιστορικού ομίλου αλλά και φίλοι επιφανείς προσωπικότητες της τοπικής μας κοινωνίας. Ο Κύριος Μπρούτας υπογράμμισε ότι αισθάνεται απολύτως το βάρος της ευθύνης που του αναλογεί και ότι αποτελεί έναν ακόμη κρίκο σε μία αλυσίδα επιτυχημένων προκατόχων του, που προσέφεραν σημαντικότατο φιλανθρωπικό έργο τις προηγούμενες δεκαετίες το οποίο μεταξύ των άλλων φιλοδοξεί να αναδείξει.

Ο Ροταριανός Όμιλος Αγρινίου θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις και θα σταθεί στο πλευρό της  κοινωνίας του Αγρινίου ενισχύοντας με πολυποίκιλες δράσεις το έργο του. Να σημειώσουμε ότι γραμματέας αναλαμβάνει ο Κύριος Παναγιώτης Πετρόπουλος και ταμίας ο Κύριος Μάκης Γιαννόπουλος.

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr