Νέος Κόσμος: Βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας του Βαγγέλη Ζαμπούνη – Σκληρές εικόνες από κάμερα ασφαλείας

Από κάμερα ασφαλείς κυκλοφόρησε το βίντεο από τη συμβολή Ηλιού και Φρατζή στο Νέο Κόσμο όπου δολοφονήθηκε στις 2 τα ξημερώματα ο 44χρονος με βαρύ…

astynomia

Από κάμερα ασφαλείς κυκλοφόρησε το βίντεο από τη συμβολή Ηλιού και Φρατζή στο Νέο Κόσμο όπου δολοφονήθηκε στις 2 τα ξημερώματα ο 44χρονος με βαρύ ποινικό μητρώο. Από το τζίπ που βγαίνουν δύο εκτελεστές ο ένας τρέχει και αδειάζει τον γεμιστήρα του καλάσνικο πάνω στον 44χρονο ενώο δεύτερος έχει κάτσι στο σημείο του καθρέφτη, γεγονός που δείχνει την εκαπίδευση του για συμβόλαιο θανάτου.

Η 16η δολοφονία στα τελευταία 7 χρόνια στο σκοτεινό κόσμο της Greek Mafia, αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Μάταια ο 44χρονος προσπάθησε να προφυλαχτεί στο θωρακισμένο του αυτοκίνητο., έξω από το βενζινάδικο του οποίου ήταν ιδιοκτήτης, στον Νέο Κόσμο. Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι θανάτου και «γάζωσαν» με καλάσνικοφ το θύμα.

Η Greek Mafia με πλοκάμια σε όλο το φάσμα της παραβατικότητας από ακριβά συμβόλαια θανάτου, λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων, εμπόριο ναρκωτικών, μέχρι εκβιασμοί, προστασία και εμπόριο λευκής σάρκας μετράει ήδη τουλάχιστον 17 νεκρούς τα τελευταία 6 χρόνια, ενώ φέρεται να εμπλέκεται και σε επιθέσεις και απόπειρες επιθέσεων κατά δικαστικών.

Πηγή: ertnews.gr