ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΝέος διοικητής της Τροχαίας Αγρινίου ο Αλέξης Αντωνίου

Νέος διοικητής της Τροχαίας Αγρινίου ο Αλέξης Αντωνίου

Νέος διοικητής της Τροχαίας Αγρινίου ο Αλέξης Αντωνίου

Kαθήκοντα διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου αναλαμβάνει ο Αστυνόμος Α’  Αλέξιος Αντωνίου, μέχρι πρότινος Διοικητής του Β ‘ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων της  Ιονίας Οδού.

Ο Αλέξης Αντωνίου είχε πετυχημένη θητεία και ως διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου.Μεταξύ άλλων και ως ιδρυτής του Μουσείου Αστυνομικής Ιστορίας στο Α.Τ.ΘΕΡΜΟΥ .

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος “Σπουδών Στρατηγικής και Πολιτικής Εθνικής Ασφάλειας” ως απόφοιτος της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, καθώς επίσης είναι σπουδαστής στο Μ.Π.Σ της Νομικής Σχολής Αθηνών “Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές ” με κατεύθυνση το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο.

Έχει εκπροσωπήσει την Ελληνική Αστυνομία σε πληθώρα συνεδρίων (Ολλανδία, Πολωνία, Σλοβενία, Αυστρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία) στο πλαίσιο δράσεων της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας, σε θέματα προστασίας θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προστασίας κρίσιμων υποδομών και στην διαχείριση ομηριών.

Έχει εξάλλου αποφοιτήσει από την 1η εκπαιδευτική σειρά της θερινής ακαδημίας σπουδών ασφαλείας του ΚΕ.ΜΕ.Α και από το 2011 είναι μέλος της εθνικής ομάδας διαπραγματευτών κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εφημερίδα Συνείδηση

Τα λεφτά του Ταμείου Ανάκαμψης θέλουν και ικανότητα εκτός από σχέδιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr