Νέο Ψυχικό: Προφυλακιστέος ο 44χρονος Ναυπάκτιος για τη δολοφονία του τοπογράφου

Εταιρεία - «φάντασμα» στο Αγρίνιο στην οποία φαινόταν να είναι μέτοχος

psyxiko

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 44χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό.

Το συμβόλαιο θανάτου για τον 54χρονο τοπογράφο Παναγιώτη Στάθη εκτιμάται ότι πληρώθηκε ακόμη και 100.000 ευρώ, σύμφωνα με αξιωματικούς που έχουν άμεση εμπλοκή στις έρευνες για τη στυγνή δολοφονία στο Ψυχικό.

Παράλληλα, στο επίκεντρο των ερευνών μπαίνουν τα οικονομικά του κατηγορούμενου 44χρονου και το πρώτο βήμα είναι ότι ανοίγουν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί.

Σύμφωνα με όσα έχουν περιέλθει ήδη ως πληροφορίες στους αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος φαίνεται να είναι μέτοχος σε διάφορες εταιρείες και μία από αυτές βρίσκεται στο Αγρίνιο. Ο 44χρονος έχει καταγωγή από τη Ναύπακτο. Αστυνομικοί μετέβησαν στο Αγρίνιο για να ελέγξουν αν πράγματι υπήρχε εταιρεία, ωστόσο αποδείχθηκε «φάντασμα».

Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε η μηχανή μεγάλου κυβισμού που κατείχε ήταν στο όνομα άσχετου προσώπου, που φέρεται μάλιστα να είναι τοξικομανής.

Η μεταγωγή του 44χρονου: 

 

 

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του τοπογράφου, Νίκος Αλετράς, τόνισε ότι ο εντολέας του αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Μεταξύ άλλων ο συνήγορος ανέφερε στη δήλωση του: «Την απόφαση (για προφυλάκιση) λίγο πολύ την περιμέναμε. Νομίζω πως είναι σε αρχικό στάδιο η ανάκριση. Ο εντολέας μου έδωσε τις απαντήσεις που του ζητήθηκαν. Παραπέμφθηκε επί ενδείξεων, ενώ η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και σήμερα μπήκαν στη δικογραφία στοιχεία που είναι υπέρ του. Η υπόθεση θα ξεδιαλύνει στο μέλλον. Δεν υπάρχει εμπλοκή του, την αρνείται. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε τις δικονομικες εξελίξεις, τις νεώτερες αναλύσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία».

Ακόμη ο κ. Αλετράς ανέφερε πως ο εντολέας του δεν είχε επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο και πως η σύνδεση του ονόματός του με το νησί προκαλεί και σε εκείνον απορία.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του δικηγόρου του 44χρονου:

 

Πηγή: protothema.gr