Νέο Προζυμένιο Πολύσπορο ψωμί από τα «Φουρνίσματα ΒΟΣΙΝΑΚΗ»

Νέα πρόταση από την αγαπημένη σειρά «Φουρνίσματα ΒΟΣΙΝΑΚΗ», το καθημερινό ψωμί χωρίς συντηρητικά, που συνδυάζει τη γεμάτη και χορταστική γεύση με την ευκολία του συσκευασμένου…

ce95lbisco_ce92ce9fcea3ce99ce9dce91ce9ace97-cea6cebfcf85cf81cebdceafcf83cebcceb1cf84ceb1_cea0cebfcebbcf8dcf83cf80cebfcf81cebf

Νέα πρόταση από την αγαπημένη σειρά «Φουρνίσματα ΒΟΣΙΝΑΚΗ», το καθημερινό ψωμί χωρίς συντηρητικά, που συνδυάζει τη γεμάτη και χορταστική γεύση με την ευκολία του συσκευασμένου ψωμιού.

Το νέο Προζυμένιο Πολύσπορο ψωμί, χωρίς συντηρητικά, ζυμωμένο με φυσικά προζύμια και ένα συνδυασμό εκλεκτών αλεύρων με πολύτιμους σπόρους, όπως λιναρόσπορο, ηλιόσπορο, σουσάμι και παπαρουνόσπορο, αποτελεί μια απολαυστική επιλογή για το καθημερινό τραπέζι.

Τα φυσικά προζύμια, του χαρίζουν φρεσκάδα που διατηρείται για όλη την εβδομάδα, ενώ είναι ιδανικό για μια ισορροπημένη διατροφή καθώς αποτελεί πηγή φυτικών ινών. Με την απολαυστική γεύση του συνοδεύει ιδανικά όλα τα γεύματα και δίνει ιδέες για χορταστικά snacks.

Το νέο Προζυμένιο Πολύσπορο έρχεται να προστεθεί στις άλλες δύο επιλογές της σειράς «Φουρνίσματα ΒΟΣΙΝΑΚΗ»: Προζυμένιο Σταρένιο και Προζυμένιο Ολικής Άλεσης. Αυθεντικά, καθημερινά ψωμιά απαράμιλλης ποιότητας που γράφουν την δική τους ιστορία στην καθημερινή μας διατροφή.