Νένα Μεντή: Σε μεταμόσχευση μυελού των οστών στο Πανεπιστημιακό της Πάτρας υποβλήθηκε ο σύντροφός της

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Νένα Μεντή, το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ

menti

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Νένα Μεντή, το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια παραδέχθηκε τον λόγο για τον οποίο αναγκάστηκε να σταματήσει ξαφνικά από το θέατρο. Την ασθένεια που ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό τον αγαπημένο της σύντροφο

Ειδικότερα, η Νένα Μεντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δυο χρόνια έχουμε να τα πούμε γιατί είχα θέμα, σοβαρό που πάει καλά. Δύσκολα ήταν και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει απολύτως. Αυτό ήταν και το θέμα που με ανάγκασε να φύγω από την παράσταση που έπαιζα και να μην είμαι πουθενά. Εννοώ και κάποιες άλλες προτάσεις που είχα, ειδικά για τηλεόραση, πάρα πολύ γιατί νομίζουμε οι άνθρωποι ότι όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα».

«Δεν είναι όμως όλα μέσα στο πρόγραμμα. Υπάρχουν προτεραιότητες και προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος. Ακόμα και αν δεν είχα να φάω, που είχα ευτυχώς, δεν θα δούλευα. Δεν υπήρχε περίπτωση. Για τον άντρα μου; Δεν υπήρχε περίπτωση, και για άλλους πέντε – έξι ανθρώπους που είναι πολύ δικοί μου. Δεν ξαναγίνεται αυτό, οι άνθρωποι δεν ξαναγίνονται. Κι αυτό το ξέρω γιατί έχω χάσει τον πρώτο μου άντρα πολύ νεαρό».

Τι είπε για γιατρούς και νοσηλεύτριες

«Ταλαιπωρούμαστε πολύ καιρό. Από την μεταμόσχευση είναι 17 μήνες. .Είναι πολύ καλύτερα ευτυχώς τα πράγματα. Ήμασταν στο Ρίο γιατί εκεί έστειλαν από την Αθήνα, από το αιματολογικό του Γεννηματάς που τον παρακολουθούσαν πριν εξελιχθεί στο σοβαρό, την λευχαιμία δηλαδή. Έστειλαν τον Σταύρο στο Ρίο που θα έβρισκε και πιο εύκολα μόσχευμα, βρήκαμε δότη σε είκοσι μέρες, καθώς και πολύ καλούς γιατρούς. Θέλω να πω κάτι που είναι πολύ σπουδαίο για μένα, το χρωστώ ιδιαίτερα σε δυο νοσοκόμες, ότι δίνουν – και έχει χάσει δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τη σημασία του – τα πάντα και κρατάνε με τα δόντια ένα σύστημα υγείας που καταρρέει. Ας μου πούνε ότι θέλουν, το έζησα, γιατί έχω μπει σε δέκα νοσοκομεία όλον αυτόν τον καιρό γιατί νοσηλεύτηκε και αλλού πέρα από το Ρίο» συμπλήρωσε ακόμα, με ειλικρίνεια, η Νένα Μεντή στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: zappit

Κρήτη: Βίντεο με σεξουαλική επίθεση – Συνελήφθη ως επίδοξος βιαστής όταν πήγε στην Αστυνομία για υπόθεσή του