ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝεκροταφείο Σταμνάς Μεσολογγίου: “Βγήκαν τα κόκκαλα του πατέρα μου…” – Σοκάρει η καταγγελία

Νεκροταφείο Σταμνάς Μεσολογγίου: “Βγήκαν τα κόκκαλα του πατέρα μου…” – Σοκάρει η καταγγελία

Νεκροταφείο Σταμνάς Μεσολογγίου: “Βγήκαν τα κόκκαλα του πατέρα μου…” – Σοκάρει η καταγγελία

Σοκαριστικές εικόνες από το νεκροταφείο Σταμνάς Μεσολογγίου δημοσιεύει το karvasaras.gr όπου φαίνεται ένας τάφος να βρίκσεται στον…”αέρα”  καθώς το έδαφος έχει υποχωρήσει ως αποτέλεσμα έντονων καιρικών φαινομένων.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες στην δυτική πλευρά του νεκροταφείου Σταμνάς του Δήμου Μεσολογγίου, όπου τάφοι βρίσκονται στον «αέρα» μετά από καθίζηση του φράχτη που είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσει το έδαφος στο σημείο.

Σύμφωνα με τη σχετική  καταγγελία, όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν μετά από έντονη κακοκαιρία που χτύπησε την περιοχή, ο παλιός φράχτης του νεκροταφείου υποχώρησε και μαζί του και το έδαφος στη δυτική πλευρά του κοιμητηρίου.

“Ο οικογενειακός μου τάφος είναι αυτός που φαίνεται στη φωτογραφία. Ο φράχτης ήταν πολύ παλιός. Το έδαφος υποχώρησε και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να κάνει κάτι. Βγήκαν τα κόκκαλα του πατέρα μου και τα πήραν τα σκυλιά”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο καταγγέλλων.

Προσθέτει δε ότι “έχει ενημερωθεί ο Πρόεδρος του χωριού που δεν μπορεί να κάνει κάτι. Από την πλευρά του έχουν γίνει επανειλημμένως οχλήσεις προς το Δήμο Μεσολογγίου τα τελευταία δύο χρόνια, όμως υπάρχει αδιαφορία. Πριν από λίγο καιρό και εγώ ο ίδιος επικοινώνησα με το Δήμο και μου είπαν θα το κοιτάξουν. Από τότε περιμένω. Υπήρχε άλλη μία κακοκαιρία και θεώρησα ότι θα τους πάρει λίγος χρόνος, αλλά πέρασαν άλλες 15 ημέρες και τίποτα. Η ηλικιωμένη μητέρα μου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και είναι σε πολύ προχωρημένη ηλικία. Αν χρειαστεί ο οικογενειακός, τάφος τι θα κάνω; Δεν ενδιαφέρεται κανείς!”.

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της εξαιρετικά δυσάρεστης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί:

 

 

Άγρια δολοφονία στην Ιεράπετρα – Συγκλονιστική μαρτυρία: «Την ακινητοποίησε στην πισίνα και άρχισε να τη μαχαιρώνει»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr