ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΝέα πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για την ενίσχυση του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας (ΦΩΤΟ)

Νέα πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για την ενίσχυση του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας (ΦΩΤΟ)

Νέα πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για την ενίσχυση του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας (ΦΩΤΟ)

Την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας στο Αγρίνιο, συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγο κ. Νικόλαο Σπανουδάκη.

Στον κ. Γενικό τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, καθώς και των αστυνομικών που υπηρετούν σ’ αυτές.

Ιδιαίτερα τονίστηκε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την λήξη των προσωρινών μετακινήσεων των αστυνομικών που ενίσχυαν το Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας, καθώς και την επιτακτική ανάγκη ιδρύσεως και λειτουργίας Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ακτίου Βόνιτσας που θα δώσει λύση σε χρονίζοντα θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης του εν λόγω Αερολιμένα και της ευρύτερης περιοχής.

Για το λόγο αυτό επιδόθηκε υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις της Ένωσης.

Ο κ. Γενικός από την πλευρά του, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης, δεσμεύτηκε να προσπαθήσει να δώσει λύση για τα προβλήματα που ταλανίζουν της Υπηρεσίες της Δ.Α. Ακαρνανίας και όσον αφορά την ενίσχυση του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας θα εκδώσει διαταγή προς τις Υπηρεσίες της ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Ελλάδας για εκδήλωση επιθυμιών αστυνομικών να ενισχύσουν την Υπηρεσία αυτή αδαπάνως για το δημόσιο.

Δωρεά εξοπλισμού για τις ανάγκες της Διμοιρίας Υποστήριξης από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr