ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΝέα Οδός: Διάκριση με Χρυσό Βραβείο στα Health & Safety Awards 2022

Νέα Οδός: Διάκριση με Χρυσό Βραβείο στα Health & Safety Awards 2022

Νέα Οδός: Διάκριση με Χρυσό Βραβείο στα Health & Safety Awards 2022

H Νέα Οδός έλαβε τη διάκριση «Winner»για το Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας, που εφαρμόζεται στο σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρίας, έχοντας ως κύριο σκοπό τη διασφάλιση της απρόσκοπτης παροχής υπηρεσιών στους αυτοκινητοδρόμους μας σε απρόβλεπτες συνθήκες (καταστροφή από πυρκαγιά, ακραία καιρικά φαινόμενα, κρούσμα Covid-19 κλπ.).

Το εν λόγω Σύστημα είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22301:2012και η Νέα Οδός είναι η 1η εταιρία παραχώρησης που λαμβάνει τη σχετική πιστοποίηση, αποδεικνύοντας στην πράξη την πρωτοπορία της στον κρίσιμο τομέα της διαχείρισης καιαντιμετώπισης κρίσεων.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Νέας Οδού/Κεντρικής Οδού,κοςΡοδιανός Αντωνακόπουλος, δηλώνοντας :“H ασφάλεια – τόσο των εργαζομένων μας όσο και των οδηγών- σε συνδυασμό πάντα με την παροχή του καλύτερου δυνατού επιπέδου  ποιοτικών υπηρεσιών, συνιστά αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα από την οποία πηγάζουν πλήθος δράσεων. Η παραπάνω διάκριση αποτελεί για εμάς μία σημαντική αναγνώριση αυτής της στρατηγικής προσπάθειας, την οποία θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια.”

Γιατί στη Νέα οδό θέλουμε να είμαστε ο καλύτερος δυνατός συνοδηγός!”

Ιστορική & Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας: Ψήφισμα για το θάνατο της Αγάθης Αναγνωστοπούλου – Μελισσινού

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ