Νέα Ερυθραία: Μητέρα έγινε «ασπίδα» για τα παιδιά της σε σοκαριστικό τροχαίο με μηχανή

Μητέρα προστατεύει τα παιδιά της από μηχανή που τους παρέσυρε, σε συγκλονιστικό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί Τετάρτης (12.12.24) στη Νέα Ερυθραία.
Μητέρα προστατεύει τα παιδιά της από μηχανή που τους παρέσυρε, σε συγκλονιστικό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί Τετάρτης (12.12.24) στη Νέα Ερυθραία. 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star το ατύχημα σημειώθηκε κατά την απόπειρά τους να διασχίσουν τον δρόμο όταν ξαφνικά μία μηχανή έπεσε πάνω τους.

Συγκεκριμένα, η μητέρα κρατώντας το μόλις 30 ημερών βρέφος στην αγκαλιά της και το άλλο της παιδί στο χέρι, διέσχισε κάθετα την Κηφισίας στο ύψος της Χαριλάου Τρικούπη.

Η μητέρα πέρασε μπροστά από ένα λεωφορείο που είχε σταματήσει το οποίο προσπάθησε να προσπεράσει ένας 46χρονος που οδηγούσε μηχανάκι.

Η μητέρα με τα παιδιά βγήκε ξαφνικά στον δρόμο με τον 46χρονο οδηγό να μην προλαβαίνει να αντιδράσει πέφτοντας πάνω τους και παρασύροντάς τους.

Ένα από τα δύο παιδιά της μητέρας που είναι μόλις 30 ημέρων βρέφος, το οποίο κρατούσε στην αγκαλιά της, τραυματίστηκε στο κεφάλι και παραμένει στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου μιλώντας στο Star ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η μητέρα «έκανε το σώμα της ασπίδα για να τα προστατέψει».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας:

«Η μητέρα το αντιλήφθηκε και έσπρωξε ακαριαία το ένα παιδάκι να ανέβει το πεζοδρόμιο και χτυπήθηκε από το μηχανάκι κρατώντας το μικρότερο παιδάκι στην αγκαλιά, ευτυχώς με το σώμα της το προστάτεψε».

Στο Star μίλησε και η ίδια η μητέρα περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που βίωσε.

«Είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ, δε θυμάμαι, δεν ξέρω τι έγινε. Το ένα μου παιδί είναι στο Παίδων γιατί έχει χτυπήσει το κεφαλάκι του. Είναι μόλις 30 ημερών, του έκαναν αξονική για να δουν τι συμβαίνει.

Το άλλο μου παιδί έχει χτυπήσει στο σαγόνι», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα.

Οι φωνές της μητέρας σήκωσαν στο πόδι όλη την περιοχή με τους κατοίκους να τρέχουν για να την βοηθήσουν, σύμφωνα με τους οποίους τα τροχαία στην περιοχή είναι συχνό φαινόμενο.

Τέλος σημειώνεται ότι το 30 ημερών βρέφος νοσηλεύεται στο Παίδων Αγία Σοφία ενώ η τροχαία Βορειοανατολικής Αττικής διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Πηγή: newspost.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμός μοτοσικλετιστή μετά από καταδίωξη στην Εγνατία

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (11.12.24) στη Θεσσαλονίκη, όπου 25χρονος μοτοσικλετιστής πυροβολήθηκε στην κοιλιά μετά από καταδίωξη στην Εγνατία Οδό.

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας;