ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΗ νέα εκπρόσωπος του Ποταμιού

Η νέα εκπρόσωπος του Ποταμιού

Η νέα εκπρόσωπος του Ποταμιού

Νέα εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Τσιόδρα, είναι η δημοσιογράφος Κατερίνα Μπακογιάννη.

Η κυρία Μπακογιάννη ανέλαβε και τυπικά σήμερα το πρωί τα καθήκοντά της και παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους μαζί με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, τον αντιπρόεδρο του Ποταμιού Γιώργο Μαυρωτά και τον Σπύρο Λυκούδη βουλευτή και εκπρόσωπο των «Μεταρρυθμιστών» στο Ποτάμι.

«Σε μια περίοδο που η ΝΔ πηγαίνει όλο και πιο δεξιά και ο ΣΥΡΙΖΑ επιβιώνει πατώντας πάνω σε διαλυμένες κοινοβουλευτικές ομάδες, το Ποτάμι χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ» δήλωσε η Κατερίνα Μπακογιάννη, νέα εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού.

Η πλήρης δήλωση της Κατερίνας Μπακογιάννη έχει ως εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Να ευχαριστήσω και τον Δημήτρη για τα καλά του λόγια, αλλά και όλη την ομάδα στο Ποτάμι που με υποδέχτηκε αυτές τις μέρες. Είναι μια πολύ ωραία ομάδα και με τους περισσότερους γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, όπως και με τον Δημήτρη έχουμε εργαστεί μαζί πριν πολλά χρόνια. Από εκεί και πέρα αναγνωρίζω ότι είναι μια κρίσιμη στιγμή για το Ποτάμι και μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα. Με την ακροδεξιά να βρίσκεται ξανά σε άνοδο, τη ΝΔ να πηγαίνει όλο και πιο δεξιά και τον ΣΥΡΙΖΑ να επιβιώνει πατώντας πάνω σε διαλυμένες Κοινοβουλευτικές Ομάδες. Και σε αυτή τη στιγμή το Ποτάμι χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ. Ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό, μεταρρυθμιστικό κόμμα. Έχουμε μπροστά μας δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Τις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να τα λέμε πολύ συχνά το επόμενο διάστημα και ελπίζω σε μια καλή συνεργασία».

Παραδίδοντάς της την ευθύνη για την εκπροσώπηση του Κινήματος, ο Δημήτρης Τσιόδρας δήλωσε τα εξής: «Η σημερινή μέρα δεν είναι δική μου είναι της Κατερίνας που αναλαμβάνει τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του Ποταμιού. Εγώ ό,τι είχα να πω το είπα και με την επιστολή μου. Θέλω να ευχαριστήσω καταρχάς τον Σταύρο Θεοδωράκη για τη συνεργασία που είχαμε αυτά τα 4 χρόνια, τα στελέχη και τους εθελοντές του Ποταμιού και ιδιαίτερα τα παιδιά από το γραφείο Τύπου και τη Λίνα Παπαδάκη για την πραγματικά άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχηθώ στην Κατερίνα, την οποία ξέρω από τον χώρο της δημοσιογραφίας και είναι μια πραγματικά άξια συνάδελφος και νομίζω θα αναλάβει με πολύ, πολύ καλό και σοβαρό τρόπο την εκπροσώπηση, καλή επιτυχία και θα είμαι στο πλευρό της για οτιδήποτε χρειαστεί».

tempo24.gr

Μεσολόγγι: Η ΜαρίαΤσιρογιάννη – Παναγοδήμου στο πλευρό του Νίκου Καραπάνου (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr