ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΝέα δράση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών του δήμου Αγρινίου (ΦΩΤΟ)

Νέα δράση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών του δήμου Αγρινίου (ΦΩΤΟ)

Νέα δράση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών του δήμου Αγρινίου (ΦΩΤΟ)

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αγρινίου, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, σε συνεργασία με την 1η Τοπική Μονάδα Υγείας Αγρινίου ολοκλήρωσε σήμερα άλλη μια τριήμερη δράση του.

Η Επισκέπτρια Υγείας κα Κέλλυ Σεραφή με ένα διαδραστικό παιχνίδι ενημέρωσε τους μικρούς μας φίλους για τον τρόπο μετάδοσης των μικροβίων στο χώρο του σχολείου μας και τους τρόπους προφύλαξης από τον κορωνοϊό, το σωστό πλύσιμο των χεριών μας και τη σωστή εφαρμογή του αντισηπτικού υγρού.

Μικρά χεράκια άνοιξαν φανταστικές βρύσες, έφτιαξαν φανταστικές μπουρμπουλήθρες με το σαπούνι και μέσα από το παιχνίδι έμαθαν τόσα πολλά χρήσιμα πράγματα για τις διαφορετικές συνθήκες στις οποίες ζούμε τον τελευταίο καιρό.

Ευχαριστούμε πολύ την 1η Τοπική  Μονάδα Υγείας Αγρινίου και την κα Κέλλυ Σεραφή που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας, καθώς και τις διευθύντριες και το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγρινίου για τη φιλοξενία!

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr