Νέα Δημοκρατία: Στο Αγρίνιο η Άννα Ροκοφύλλου - "Η Αιτωλοακαρνανία δε θα γυρίσει πίσω" (video)

 Η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Α' Αθηνών και αντιδήμαρχος Αθηναίων Άννα Ροκοφύλλου με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22.02.23) το Αγρίνιο,

rokkofylou-main

 Η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Α' Αθηνών και αντιδήμαρχος Αθηναίων Άννα Ροκοφύλλου με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22.02.23) το Αγρίνιο, προσκεκλημένη  της Διοικούσας Επιτροπής  Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) της ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας που έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Προσερχόμενη στην αίθουσα του "Pepe Rosso" όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, η κ. Ροκοφύλλου εμφανίστηκε βέβαιη για την εκλογική νίκη της ΝΔ και εκτίμησε ότι η Αιτωλοακαρνανία "δεν θα γυρίσει πίσω".

Δείτε τη σχετική δήλωση:

 

Την πολιτικό υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γεώργιος Σακκαρέλης και ο Λάμπρος Κοντομήτσος,  πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Μεσολογγίου.

Η Άννα Ροκοφύλλου τόνισε ότι η συστράτευσή της με τη ΝΔ είναι συνειδητή πολιτική επιλογή, αιτιολογώντας πώς ένα πρόσωπο με διαφορετικές πολιτικές καταβολές (είναι κόρη του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού Χρήστου Ροκόφυλλου ) αλλάζει "στρατόπεδο".

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση: