ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΝέα αντιπλημμυρικά έργα προϋπολογισμού 8,4 εκατ. ευρώ σε Εύηνο και Μόρνο

Νέα αντιπλημμυρικά έργα προϋπολογισμού 8,4 εκατ. ευρώ σε Εύηνο και Μόρνο

Νέα αντιπλημμυρικά έργα προϋπολογισμού 8,4 εκατ. ευρώ σε Εύηνο και Μόρνο

Νέα αντιπλημμυρικά έργα σε Εύηνο και Μόρνο, προϋπολογισμού 8,4 εκατ. ευρώ, πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσα στην επόμενη διετία.

Τι ανακοίνωσε η Περιφέρεια:

Στην υπογραφή δύο συμβάσεων για την συντήρηση – αποκατάσταση υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων στους ποταμούς Ευήνου και Μόρνου προχώρησε σήμερα, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης με τον ανάδοχο των έργων.

Πρόκειται για υποέργα συνολικού προϋπολογισμού 8,4 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και εντάσσονται στην εργολαβία «συντήρηση – αποκατάσταση υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων αρμοδιότητας Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» που εξασφαλίζει ότι θα υπάρχουν ενεργές εργολαβίες για μία διετία.

Στο πλαίσιο του έργου θα γίνουν παρεμβάσεις σε τουλάχιστον εννέα θέσεις στον ποταμό Εύηνο και σε άλλες πέντε στον ποταμό Μόρνο, η προτεραιότητα των οποίων καθορίζεται ανάλογα με τον βαθμό επικινδυνότητας. Μεταξύ άλλων προβλέπονται εξειδικευμένες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης αντιπλημμυρικών έργων, προκειμένου να εντοπιστούν σοβαρά προβλήματα που έχουν εντοπιστεί από τις υπηρεσίες.

Ο Σπήλιος Λιβανός στο “Δυτικά Fm 92,8” για Κουρουμπλή: Πολύ λανθασμένη η τοποθέτησή του περί “δολοφόνων”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr