Σάρκα και οστά λαμβάνει νέα αυτοδιοικητική παράταξη στο Δήμο Ξηρομέρου

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, σήμερα το πρωί στον Αστακό έλαβε χώρα συνάντηση (η δεύτερη στη σειρά) μεταξύ προσώπων και αποφασίστηκε η ίδρυση νέας αυτοδιοικητικής…

dimarxeio-xiromerou
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, σήμερα το πρωί στον Αστακό έλαβε χώρα συνάντηση (η δεύτερη στη σειρά) μεταξύ προσώπων και αποφασίστηκε η ίδρυση νέας αυτοδιοικητικής παράταξης, που θα κατέλθει αυτόνομα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας με αξιώσεις νίκης τον Δήμο Ξηρομέρου.
Οι πληροφορίες μας μιλάνε για ένα νέο συνδυασμό, έξω από κομματικές παρατάξεις. Άνθρωποι που δηλώνουν προβληματισμένοι για την τραγική σημερινή κατάσταση στον Δήμο Ξηρομέρου και με κοινή πεποίθηση ότι αξίζει κάτι πολύ καλύτερο στον τόπο όπου ζουν, δραστηριοποιούνται, έχουν επενδύσει τα όνειρα και το μέλλον το δικό τους και των οικογενειών τους και γενικότερα όλη τους τη ζωή, αποφάσισαν να ιδρύσουν τον νέο αυτό αυτοδιοικητικό φορέα και να προχωρήσουν στις μετέπειτα κινήσεις τους, έτσι ώστε να εκφραστεί και σε πρακτικό επίπεδο η προσμονή και ο πόθος της τοπικής κοινωνίας για κάτι διαφορετικό, κάτι νέο, μία νέα αυτοδιοικητική πρόταση, που θα κινείται σε τελείως άλλη λογική διοίκησης του Δήμου Ξηρομέρου από την σημερινή.
Εκτός από τα ονόματα που αρχικά θα αναφέρουμε, οι πηγές μας μας μεταφέρουν ότι υπάρχουν πολλές ζυμώσεις και διεργασίες και την αμέριστη στήριξη τους σε αυτή την προσπάθεια, η οποία έχει αποκτήσει ήδη αποδοχή και δυναμική στην κοινωνία, έχουν δώσει καταρχήν, θεσμικοί - αυτοδιοικητικοί παράγοντες της περιοχής, φορείς, αλλά το σημαντικότερο απ' όλα, δεκάδες καταρχήν πολίτες, που συμμερίζονται ακριβώς την ίδια αγωνία για το μέλλον του τόπου και των οποίων τα ονόματα θα δημοσιοποιηθούν τις αμέσως επόμενες λίγες ημέρες όπως λένε οι πηγές μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κάποια από τα ονόματα που συμμετείχαν σε αυτήν την δεύτερη συνάντηση και έχουν σημαίνοντα ρόλο στην προσπάθεια της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης, ήταν: Ο κ. Αλέξης Φραίμης, ο κ. Αποστόλης Ντίνος, ο κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο κ. Γιώργος Πουρνάρας, ο κ. Ζώης Μητσάνης, ο κ. Κώστας Μπαμπούρης, ο κ. Λευτέρης Μάντζαρης, ο κ. Πάνος Τζαχρήστας, ο κ. Στάμος Τζογάνης και αρκετοί άλλοι, των οποίων τα ονόματα δεν καταφέραμε να τα μάθουμε.
mytikaspress.gr