ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΚιβωτός του Κόσμου: Νέα 10ημερη προθεσμία στον πατέρα Αντώνιο από τις εισαγγελικές αρχές

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα 10ημερη προθεσμία στον πατέρα Αντώνιο από τις εισαγγελικές αρχές

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα 10ημερη προθεσμία στον πατέρα Αντώνιο από τις εισαγγελικές αρχές

Μετά το θρίλερ που παίχθηκε τις τελευταίες ώρες με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και σχετικά με το εάν ο πατέρας Αντώνιος θα λάβει ή όχι νέα προθεσμία για την παροχή εξηγήσεων με την ιδιότητα του υπόπτου, τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές του χορήγησαν νέα 10ημερη προθεσμία, παρά την αρχική χθεσινή τους άρνηση.

Αυτό οδήγησε στο να «παγώσουν» και οποιεσδήποτε σκέψεις από την πλευρά της υπεράσπισης του ιερέα για την κατάθεση αίτησης εξαιρέσεως σε βάρος της εισαγγελέως ανηλίκων.

Σήμερα, αναμένεται να καταθέσουν υπομνήματα έγγραφων εξηγήσεων 4 εργαζόμενοι σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ο πατέρας Αντώνιος έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για την τέλεση δύο αδικημάτων, της κατάχρησης σε ασέλγεια (κακούργημα) και της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες (πλημμέλημα) μετά από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και τμωρητικές συμπεριφορές σε βάρος φιλοξενούμενων στη δομή.

Μόλις ολοκληρωθούν οι εξηγήσεις των υπόπτων, οι εισαγγελείς ανηλίκων που έχουν χρεωθεί τη δικογραφία, θα αξιολογήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας και θα αποφασίσουν εάν ή όχι θα προχωρήσουν στην άσκηση ποινικών διώξεων για την υπόθεση.

newsit.gr

Κρήτη: Έβγαλε 30.000 ευρώ από ελιές που δεν του ανήκαν – Είχε προσλάβει και υπαλλήλους

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ