ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΝΔ: “Ψεύτης ο Κασσελάκης για την ιστορία με τον Αχιλλέα Μπέο”

ΝΔ: “Ψεύτης ο Κασσελάκης για την ιστορία με τον Αχιλλέα Μπέο”

ΝΔ: “Ψεύτης ο Κασσελάκης για την ιστορία με τον Αχιλλέα Μπέο”

Με ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα επισημαίνει πως ο Αχιλλέας Μπέος δεν έχει τη στήριξή του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Αχιλλέα Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου, απάντησε η Νέα Δημοκρατία.

Το κυβερνών κόμμα ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζει την παράδοση των ψεμάτων και σημείωσε ότι ποτέ δεν τάχθηκε στο πλευρό του κ. Μπέου ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για «αποφόρτιση» ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του. Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος.

Αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών
Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών».

«Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα»

Η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη ήρθε μετά το περιστατικό χειροδικίας του Αχιλλέα Μπέου σε πλημμυροπαθή πολίτη του Βόλου.

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ. Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη. Καλώ τον πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου.

Άραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που «πνίγουν» τις πόλεις τους; Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών;

Την επόμενη Κυριακή έχουμε αυτοδιοικητικές εκλογές. Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα», έγραψε στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και προκάλεσε την παραπάνω αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

 

IN.GR

Νέο βίντεο Κασσελάκη για στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ: «Η παρακμή τελειώνει»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ