ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΝΔ για τον Κασσελάκη στο τρακτέρ: Οι αγρότες θυμούνται πολύ καλά την τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ για τον Κασσελάκη στο τρακτέρ: Οι αγρότες θυμούνται πολύ καλά την τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ για τον Κασσελάκη στο τρακτέρ: Οι αγρότες θυμούνται πολύ καλά την τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ

Ως φθηνό επικοινωνιακό σόου χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της την εικόνα του Στέφανου Κασσελάκη πάνω σε τρακτέρ αγρότη στο μπλόκο της Κουλούρας στην Ημαθία.

Με αφορμή, δε, το γεγονός ότι το ίδιο είχε κάνει και ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από την Πειραιώς κάνουν λόγο για «μια ιστορία που επαναλαμβάνεται μονότονα σαν φάρσα» τονίζοντας ότι οι αγρότες «θυμούνται πολύ καλά την τετραετία 2015-2019».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Μιμούμενος τον προκάτοχό του στα φθηνά επικοινωνιακά σόου, ο κ. Κασσελάκης ανέβηκε και αυτός σήμερα σε ένα τρακτέρ – μια ιστορία που επαναλαμβάνεται μονότονα σαν φάρσα.

Οι αγρότες όμως θυμούνται πολύ καλά την τετραετία 2015-2019. Δεν ξεχνούν τους πολύ υψηλούς φορολογικούς συντελεστές, τη φορολόγηση των ενισχύσεων από το πρώτο ευρώ, το νόμο Κατρούγκαλου, τις μεγάλες καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, τον αυξημένο ΦΠΑ σε γεωργικά μηχανήματα, ζωοτροφές και λιπάσματα, τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο κρασί και τόσα άλλα.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίσουν με έργα και θα δίνουν λύσεις σωστές, δίκαιες και γρήγορα εφαρμόσιμες στα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας.

Στέφανος Κασσελάκης: Ανέβηκε σε τρακτέρ στην Ημαθία όπως ο Τσίπρας

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ