Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου: Πανελλήνιας εμβέλειας αθλητικά γεγονότα στη λιμνοθάλασσα

Δύο πανελλήνιας εμβέλειας αθλητικά γεγονότα έχει αναλάβει ήδη να διοργανώσει για το 2023 ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου (ΝΟΜ).

ΝΟΜ

Δύο πανελλήνιας εμβέλειας αθλητικά γεγονότα έχει αναλάβει ήδη να διοργανώσει για το 2023 ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου (ΝΟΜ).

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου ο ΝΟΜ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις εγκαταστάσεις του στο λιμάνι. Μετά από δύο χρόνια "εγκλεισμού" δεκάδες φίλοι, αθλητές όλων των αθλητικών τμημάτων και γονείς έδωσαν το "παρών".

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δ.Σ, στην εκδήλωση μέσα σε εγκάρδιο και οικογενειακό κλίμα, βραβευτήκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν το 2022, δόθηκαν δώρα σε όλους και τα νέα πτυχία στη 33η σειρά ΣΙΑΘ. Επίσης οι παραβρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου το 2022 και για τις προγραμματισμένες δράσεις του 2023.

Οι κυριότερες από αυτές είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα canoe kayak μεγάλων αποστάσεων τον Απρίλιο στο Αιτωλικό, το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας optimist/laser τον Οκτώβριο στη Τουρλίδα και η φιλοξενία της Ουγγρικής ομάδας Vasas kayak team για 20ημερο κοινόβιο προετοιμασίας το Φεβρουάριο στη φιλόξενη λιμνοθάλασσα.

Εικόνες από την εκδήλωση για την κοπή της πίτας:

"Ενημερώνουμε όλους τους μικρούς μας φίλους ότι οι προπονήσεις canoe-kayak και optimist γίνονται όλο το χρόνο και όποιος θέλει μπορεί να μας επισκεφτεί και να δοκιμάσει τα παραπάνω αθλήματα", σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες: nommes@live.com

Τάγκαλος: Ιδού ποιοι “μαγείρεψαν” τα στοιχεία για την επίθεση σε βάρος διαιτητή!