ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΝαύπακτος: Δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε φέτος τα παζάρια

Ναύπακτος: Δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε φέτος τα παζάρια

Ναύπακτος: Δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε φέτος τα παζάρια

Ναύπακτος: Δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε φέτος τα παζάρια

Οι συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή στη χώρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,με τον ιό να αναπτύσσεται και να κυριεύει μέσω του τέταρτου κύματος,την Ελληνική κοινωνία ,σε συνδυασμό με τον τρόπο που διεξάγεται η εμποροπανήγυρις, οδηγούν το δήμο Ναυπακτίας σε σκέψεις να μην τα πραγματοποιήσει.

Οι δυσκολίες της διοργάνωσης

Τα δύσκολα υγειονομικά πρωτόκολλα με τις ελάχιστες αποστάσεις μεταξύ των εμπόρων και των συγκεκριμένο αριθμό επισκεπτών εντός των παζαριών (κλειστός χώρος) προφανώς μόνο για έχοντες πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και απαραίτητης ταυτοποίησης μέσω αστυνομικού ή άλλου δημοσίου εγγράφου,κάνει δύσκολη τη διεξαγωγή της με τον τρόπο που αυτή οφείλεται να γίνει.

Πέραν δηλαδή του μειωμένου αριθμού των μικροπωλητών που θα πρέπει να συμμετέχουν,επιβάλλεται και ορισμένος αριθμός επισκεπτών εντός του παζαριού με δυσκολίες στον τρόπο ελέγχου.

Έτσι ο δήμος Ναυπακτίας φαίνεται ότι κλείνει και για φέτος οριστικά αυτή την προοπτική σε ένα έθιμο που διεξάγεται ανελλιπώς από το 1867 την εβδομάδα του Αγίου Δημητρίου με σχετικά απόφαση που αναμένεται να λάβει σε προσεχές δημοτικό συμβούλιο

nafpaktianews.gr

Κορονοϊός: 29 νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία – 2.255 σε όλη την χώρα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ