ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠαιδειαΝαυπάκτος: Στην Ιατρική ο Δημήτρης Καρακώστας που έχασε και τους δυο γονείς του από κορωνοϊό

Ναυπάκτος: Στην Ιατρική ο Δημήτρης Καρακώστας που έχασε και τους δυο γονείς του από κορωνοϊό

Ναυπάκτος: Στην Ιατρική ο Δημήτρης Καρακώστας που έχασε και τους δυο γονείς του από κορωνοϊό

Ο Δημήτρης Καρακώστας, ο νεαρός Ναυπάκτιος που έχασε και τους δύο γονείς του από κορωνοϊό πριν λίγους μήνες, τα κατάφερε!

Πέρασε στην πρώτη του επιλογή και θα είναι φοιτητής Iατρικής όπως αναφέρει το npress.gr. Αυτό ήταν και το μεγάλο του όνειρο. Συγκέντρωσε 18.685 μόρια και έπιασε την βάση για την Iατρική Πατρών.

Ο νεαρός θεωρείται παράδειγμα για κάθε παιδί που βρίσκει δυσκολίες στην πορεία του. Ο Δημήτρης, μετά την απώλεια των δύο του γονιών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, πέρασε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Στάθηκε στα πόδια του,  συνέχισε το διάβασμα και σάρωσε στις Πανελλαδικές. Μάλιστα, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό, ενώ ήταν και επίσημα προσκεκλημένος στο ετήσιο προεδρικό δείπνο για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

“Υπόσχεση στον εαυτό μου και στους γονείς μου”

«Ήταν μια υπόσχεση στον εαυτό μου και στους γονείς μου να περάσω στην Ιατρική» λέει στο newsit.gr λίγο μετά την ανακοίνωση των βάσεων. Ο Δημήτρης ο οποίος έγινε παράδειγμα για όλους και πέρασε το μήνυμα πως όποια δυσκολία και να έρθει στον δρόμο μας με πίστη στους στόχους και με αφοσίωση στο όνειρο μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Χαρούμενος και ανακουφισμένος μετά από τόση αναμονή δηλώνει ότι είναι πολύ ικανοποιημένος και πολύ σύντομα θα φύγει για Πάτρα για να ξεκινήσει την φοιτητική ζωή. «Είναι αυτό που ήθελα. Τελικά τα κατάφερα. Όλα καλά. Ήταν μια δύσκολη χρονιά και αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος γιατί δεν είναι ποτέ σίγουρο που θα περάσεις. Αφού τα κατάφερα είμαι πολύ χαρούμενος. Τον τελευταίο καιρό ήξερα ότι μάλλον θα περάσω αλλά πριν βγουν οι βάσεις είχε αγωνία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ήταν στόχος και για εμένα και για τους γονείς μου και μακάρι να είναι περήφανοι για εμένα. Πολύ σύντομα φεύγω για Πάτρα» σημειώνει ο Δημήτρης Καρακώστας.

Σήμερα οι βάσεις – Αγωνία για τους εισακτέους στα Τμήματα της Αιτωλοακαρνανίας

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr