ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΝαύπακτος: Σήκωσαν πανό για την Παλαιστίνη και τους έγινε έλεγχος μετακίνησης

Ναύπακτος: Σήκωσαν πανό για την Παλαιστίνη και τους έγινε έλεγχος μετακίνησης

Ναύπακτος: Σήκωσαν πανό για την Παλαιστίνη και τους έγινε έλεγχος μετακίνησης

Νεαροί Ναυπάκτιοι, προσπαθούσαν να φωτογραφίσουν τη σημαία της Παλαιστίνης στο λιμάνι στηρίζοντας το λαό της που δοκιμάζεται και δέχθηκαν έλεγχο για μετακίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του npress, οι πέντε νεαροί, επιχείρησαν να σηκώσουν το πανό, στηρίζοντας τον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης και σύντομα δέχθηκαν έλεγχο από το Λιμενικό.

Όταν έφτασαν στη σημείο δύο λιμενικοί ζήτησαν από τους νεαρούς να τους εξηγήσουν τι προσπαθούν να κάνουν. Όταν οι νεαροί είπαν πως προσπαθούν να αναρτήσουν την σημαία της Παλαιστίνης, τους ζήτησαν αν έχουν SMS για την μετακίνησή τους (μάσκες φορούσαν)!

Οι νεαροί που έμειναν έκπληκτοι από τον έλεγχο που ζήτησαν οι λιμενικοί, αφού στην Ναύπακτο σχεδόν κανείς δεν στέλνει sms όλο αυτό το διάστημα, απάντησαν στους λιμενικούς: «Αν κάνετε έλεγχο για άδεια μετακίνησης σε εμάς, τότε αυτός ο έλεγχος φανταζόμαστε θα επεκταθεί σε όλους όσους βρίσκονται αυτή την στιγμή στο λιμάνι. Είναι έτσι;». «Δώστε μας τις ταυτότητές σας» απάντησαν οι δύο λιμενικοί, προσπερνώντας τα παραπάνω. Για την ιστορία, οι πέντε νεαροί είχαν στείλει και SMS και μάσκες φορούσαν. Όταν οι λιμενικοί έφυγαν από τον χώρο, οι νεαροί άπλωσαν το πανό τους και έβγαλαν τη σχετική φωτογραφία.

Πηγή: npress.gr

Στον απόηχο του «χτυπήματος» του Υπουργείου Παιδείας – Συνάντηση Φαρμάκη με Μητσοτάκη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr