ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΝαύπακτος: Ο Α. Κοτσανάς ζητά δωρεάν διέλευση από τη γέφυρα γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού

Ναύπακτος: Ο Α. Κοτσανάς ζητά δωρεάν διέλευση από τη γέφυρα γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού

Ναύπακτος: Ο Α. Κοτσανάς ζητά δωρεάν διέλευση από τη γέφυρα γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού

Ανοιχτή επιστολή προς τη Γέφυρα ΑΕ από τον Ανδρέα Κοτσανά ζητώντας τη δωρεάν διέλευση των γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που διανύουμε.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Με την παρούσα επιστολή μου και στα πλαίσια της υψηλής κοινωνικής ευθύνης που μας διακατέχει, οφείλουμε να επιδείξουμε από κοινού τόσο εμείς ως τοπική κοινωνία αλλά όσο και εσείς ως εταιρεία την ανθρώπινη ευαισθησία και την έμπρακτη στήριξη και αλληλεγγύη στους γιατρούς, στο νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και στο διοικητικό προσωπικό που εργάζεται στα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας και της Αχαΐας.

Για αυτό το λόγο προτείνουμε από μεριάς μας ως ελάχιστη ανταπόδοση και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης σε αυτούς που αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή σηκώνουν στις πλάτες τους ένα τεράστιο βάρος υπερβάλλοντας εαυτούς, την δωρεάν διέλευση για τη μετάβαση από και προς την εργασία τους.

Ευελπιστώ και είμαι βέβαιος για την άμεση ανταπόκριση του δικαίου αιτήματος που είναι αίτημα της κοινωνίας ως ελάχιστη επιβράβευση σε αυτούς τους συνανθρώπους μας που καθημερινά καταβαλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες στα νοσοκομεία της περιοχής μας».

Νεότερη ενημέρωση από τον Δήμο Ναυπακτίας για τα επικαιροποιημένα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr