ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΝαύπακτος: Η Μ. Σαλμά στο 3ο Αναπτυξιακό συνέδριο – H Αιτωλ/νία βαδίζει σε σταθερή και μη αναστρέψιμη πορεία ανάπτυξης

Ναύπακτος: Η Μ. Σαλμά στο 3ο Αναπτυξιακό συνέδριο – H Αιτωλ/νία βαδίζει σε σταθερή και μη αναστρέψιμη πορεία ανάπτυξης

Ναύπακτος: Η Μ. Σαλμά στο 3ο Αναπτυξιακό συνέδριο – H Αιτωλ/νία βαδίζει σε σταθερή και μη αναστρέψιμη πορεία ανάπτυξης

H Αιτωλ/νία βαδίζει σε σταθερή και μη αναστρέψιμη πορεία ανάπτυξης.Το πλούσιο απόθεμά της δεν γίνεται να μείνει αναξιοποίητο.Δεν τιμούμε έτσι την εμπιστοσύνη μόνο των πολιτών,αλλά και τον ίδιο μας τον τόπο.Με τα λόγια αυτά,έκλεισε την ομιλία της στο 3ο Αναπτυξιακό συνέδριο Αιτωλ/νίας από τη Ναύπακτο,η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νίας Μαρία Σαλμά.

Μιλώντας για την π.ε.Αιτωλ/νίας,η Μαρία Σαλμά,αναφέρθηκε στο πλήθος των περιβαλλοντικών στοιχείων,πολιτισμού και ιστορίας,παραγωγικότητας που όλα μαζί συνθέτουν ένα μοναδικό παζλ ιστορικών και μυστηριακών παραδόσεων.

Η δύναμη της γης,έχει συγκροτήσει έναν ισχυρό πρωτογενή τομέα παραγωγής που παρά τις δυσκολίες εξασφαλίζει μια σημαντική παρουσία τόσο εντός,όσο και εκτός της χώρας.Όλα τα παραπάνω,βεβαίως σημαίνουν ότι θα πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότερα με τη στενή συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτείας.

Πολλά ξεκίνησαν από την αρχή και η συνέχεια θα έχει μια δυναμική έντασης με βελτίωση στις υποδομές και τις οδικές συνδέσεις.Θα πρέπει ωστόσο να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη καθημερινότητα,ενώ η επίβλεψη των οικοσυστημάτων θα πρέπει να είναι προσεκτική.

Γλυκά Νερά – Κατερινόπουλος: «Δεν μπορεί να μην υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί – Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν διασυνδέσεις με άλλες δολοφονίες»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr