ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμοςΝαύπακτος: Ευαισθητοποίηση για τα προβλήματα των αστέγων με έκθεση ζωγραφικής την Παρασκευή

Ναύπακτος: Ευαισθητοποίηση για τα προβλήματα των αστέγων με έκθεση ζωγραφικής την Παρασκευή

Ναύπακτος: Ευαισθητοποίηση για τα προβλήματα των αστέγων με έκθεση ζωγραφικής την Παρασκευή

Οι Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπάκτου πραγματοποιούν έκθεση ζωγραφικής με θέμα την Αστεγία στις 05.08.22 (20:00).

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στη περιοχή Ψανή και συγκεκριμένα στον χώρο μεταξύ των επιχειρήσεων «Αύρα» και «Παραδοσιακόν» έπειτα από σχετική άδεια του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις οδηγίες για τα μέτρα πρόληψης που ορίζει ο ΕΟΔΥ κατά της διασποράς Covid – 19.

Η δύναμη της τέχνης επιστρατεύεται για να μας ευαισθητοποιήσει. Τα έργα της έκθεσης είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ των Δομών Αστέγων του Δήμου Αγρινίου και των μαθητών του εργαστηρίου Τέχνης «MyHeart» της Χριστίνας Μπλαχούρα.

“Ευχαριστούμε τον Δήμο Ναυπάκτου για την στήριξη της προσπάθειας ευαισθητοποίησης και αφύπνισης για  αυτήν την ευάλωτη κοινωνική ομάδα” αναφέρεται σε ανακοίνωση του αντιδημάρχου Αγρινίου Κώστα Καλαντζή.

Σημειώνεται ότι οι Δομές Αστέγων Δήμου Αγρίνιου είναι ενταγμένες στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος 2014 – 2020.

Καινούργιο: Έζησαν μια ζωή μαζί και «έφυγαν» για την γειτονιά των Αγγέλων μαζί

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ