ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΝαύπακτος: Η έντονη βροχόπτωση “ξεχείλισε” τον “Τζάβαρη” – Έκλεισε ο δρόμος (video)

Ναύπακτος: Η έντονη βροχόπτωση “ξεχείλισε” τον “Τζάβαρη” – Έκλεισε ο δρόμος (video)

Ναύπακτος: Η έντονη βροχόπτωση “ξεχείλισε” τον “Τζάβαρη” – Έκλεισε ο δρόμος (video)

20 λεπτά έντονη βροχόπτωσης στον ανατολικό τομέα της Ναυπάκτου,ήταν αρκετή για να φουσκώσει και εν τέλει να “ξεχειλίσει” το χείμαρρο Τζάβαρη στην περιοχή του Ξηροπηγάδου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, τα νερά να καλύψουν το δρόμο Ναυπάκτου – Δάφνης στο ύψος της αερογέφυρας της Περιμετρικής και των πρατηρίων υγρών καυσίμων και να κλείσει ο δρόμος. Επιτόπου επιχειρούν μηχανήματα του δήμου Ναυπακτίας και της διεύθυνσης Περιβάλλοντος, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο αντιδήμαρχος Θωμάς Κοτρωνιάς.

Να σημειωθεί ότι παρόλο που ο χείμαρρος είχε καθαριστεί σε βάθος από την Περιφέρεια το προηγούμενο διάστημα, δεν μπόρεσε να απορροφήσει τον τεράστιο όγκο νερού που έπεσε σε λίγα λεπτά.

Αυτό καταδεικνύει την ανάγκη να υπάρξει ολοκληρωμένη υδραυλική μελέτη του χειμάρρου, αφού αυτή την εικόνα παρουσιάζει διαχρονικά σε ακραία καιρικά φαινόμενα, καθιστώντας τον μαζί με το χείμαρρο Βαριάς τους δύο πιο επικίνδυνους χειμάρρους της πόλης που “δίνουν” προβλήματα

nafpaktianews.gr

Έρευνα ΕΛΑΣ στην Κιβωτό του Κόσμου: Kαταγγελίες στον «Συνήγορο του Πολίτη», μαρτυρία 17χρονου για ασέλγεια

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ