ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΝαύπακτος: Διανομή Εορταστικών Δεμάτων από το Σύνδεσμο Αγάπης του Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής

Ναύπακτος: Διανομή Εορταστικών Δεμάτων από το Σύνδεσμο Αγάπης του Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής

Ναύπακτος: Διανομή Εορταστικών Δεμάτων από το Σύνδεσμο Αγάπης του Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου το απόγευμα, ο Σύνδεσμος Αγάπης προσέφερε δέματα σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τα δέματα περιείχαν τρόφιμα , παραδοσιακά γλυκά και ό,τι χρειάζεται για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ετοιμάσθηκαν από λίγες κυρίες του Δ.Σ.-λόγω των ειδικών συνθηκών- με απαραίτητα μέτρα και προφυλάξεις που απαιτούνται λόγω της πανδημίας.   Με ανάλογες προφυλάξεις και αποστάσεις προσήλθαν και οι παραλήπτες των δεμάτων

Είναι μεγάλη ευλογία και χαρά που με τη βοήθεια του Θεού, τις ευχές του Μητροπολίτου μας κ.Ιεροθέου και τις προσφορές των ενοριτών μας –   και όχι μόνο- ο Σύνδεσμος Αγάπης ,εν μέσω πανδημίας, επιτελεί το έργο του.

Θερμές  ευχαριστίες σε όσους συμβάλλουν σε αυτό. Φυσικά το έργο του δεν περιορίζεται στη διάρκεια των εορτών αλλά επεκτείνεται όλο το χρόνο, ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες.

Ιδιαίτερα  ευχαριστούμε την Εταιρεία “Πλαστικά Κ. Κοτρώνης” για την πλούσια  προσφορά της σε τρόφιμα, καθώς και τα καταστήματα παιδικών ειδών “Carousel” και χαρτικών  “ALPHA XART”.

Καλά Χριστούγεννα

Ας είναι το 2021 η χρονιά που θα γιορτάσουμε όλοι μαζί ξανά από κοντά.

Ναύπακτος 19/12/2020
Εκ του Συνδέσμου Αγάπης Ι.Ν.Αγἰας Παρασκευής Ναυπάκτου
Πηγή:nafpaktianews.gr

Αράχωβα: Η ορεινή και γραφική κωμόπολη της Βοιωτίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr