ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΝαύπακτος: Aποκαθίστανται τα προβλήματα από την κακοκαιρία στον παραλιακό της Παλαιοπαναγιάς

Ναύπακτος: Aποκαθίστανται τα προβλήματα από την κακοκαιρία στον παραλιακό της Παλαιοπαναγιάς

Ναύπακτος: Aποκαθίστανται τα προβλήματα από την κακοκαιρία στον παραλιακό της Παλαιοπαναγιάς

Aποκαθίσταται σταδιακά τα προβλήματα αλλά και η κίνηση των οχημάτων στον παραλιακό της Παλαιοπαναγιάς. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδεικνύουν οι οδηγοί που διέρχονται από το δρόμο αυτό, αφού ακόμη δεν έχουν απομακρυνθεί στο σύνολό τους οι τόνοι φερτών υλικών που ξέβρασε η θάλασσα νωρίς το πρωί.

Μέχρι αυτή τη στιγμή επιχειρεί μηχάνημα έργου (jcb) του δήμου Ναυπακτίας, στο δρόμο προκειμένου να απομακρύνει τα χώματα από το οδόστρωμα και να κρατήσει ανοιχτές τις απορροές των ομβρίων που καταλήγουν στη θάλασσα. Ο ασφαλτοτάπητας σε πολλά σημεία του δρόμου έχει αποκολληθεί, λόγω των κυμάτων, ενώ σε επιφυλακή βρίσκεται το σύνολο του προσωπικού της πολιτικής προστασίας και του μηχανολογικού εξοπλισμού του δήμου προκειμένου να επεμβαίνουν άμεσα όταν και όπου χρειαστεί.

Φαίνεται πάντως ότι τα δύσκολα καιρικά τα αφήνουμε πίσω μας με τη Ναυπακτία στο σύνολό της να “γλιτώνει” τα χειρότερα, ενώ να επισημανθεί η τεράστια προσπάθεια του έμψυχου δυναμικού του δήμου που έδωσε και δίνει τον καλύτερο εαυτό του στην προσπάθεια αποκατάστασης των προβλημάτων

nafpaktianews.gr

Καινούργιο: Πνιγμένα κοτόπουλα και ζημιές ξύπνησαν μνήμες του 2017 (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr