ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΝαύπακτος: Αποφυλακίζονται οι έξι για την υπόθεση των ναρκωτικών

Ναύπακτος: Αποφυλακίζονται οι έξι για την υπόθεση των ναρκωτικών

Ναύπακτος: Αποφυλακίζονται οι έξι για την υπόθεση των ναρκωτικών

Δεκτή έκανε η πρόεδρος του δικαστηρίου την εισήγηση της εισαγγελέως Μεσολογγίου, αναφορικά με την υπόθεση των κρατουμένων για την υπόθεση των ναρκωτικών στην Ναύπακτο.

Υπενθυμίζουμε πως η υπόθεση αφορούσε την σύλληψη ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών σε Πάτρα και Ναύπακτο, μετά από συστηματική έρευνα της ασφάλειας Ναυπάκτου.

Ο λόγος που επικαλείται η εισαγγελέας, είναι πως δεν προλαβαίνει να πραγματοποιηθεί η δίκη μέχρι την συμπλήρωση του 18μηνου της προφυλάκισης, οπότε και αποφυλακίζονται ούτως ή άλλως. Ο φάκελος είναι ήδη τεράστιος, αφού περιέχει δεκάδες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, όμως η περίοδος της καραντίνας δημιούργησε ακόμα περισσότερα προβλήματα.

Έτσι λοιπόν, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η αποφυλάκιση όλων των εμπλεκομένων. Αυτό όμως που φαίνεται να τους προβληματίζει αυτή την στιγμή, είναι οι όροι αποφυλάκισης που θα τους επιβληθούν κι αυτό γιατί σχεδόν όλοι είναι σε άθλια οικονομική κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες. Άλλωστε οι περισσότεροι δούλευαν σε δουλειές μεροκάματου.

Υπενθυμίζουμε πως αυτός που συνελήφθη πριν δύο εβδομάδες και τον οποίον αναζητούσε η αστυνομία, αφέθηκε ελεύθερος καταβάλοντας εγγύηση 5.000 ευρώ.

npress.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr