ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΝαύπακτος: 150.000 ευρώ για εκσυγχρονισμό παιδικών-βρεφονηπιακών σταθμών

Ναύπακτος: 150.000 ευρώ για εκσυγχρονισμό παιδικών-βρεφονηπιακών σταθμών

Ναύπακτος: 150.000 ευρώ για εκσυγχρονισμό παιδικών-βρεφονηπιακών σταθμών

Στο Πρόγραμμα «Επιχορήγηση των Δήμων και των Νομικών Προσώπων αυτών για προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 99/2017» εντάχθηκε ο Δήμος Ναυπακτίας, με συνολικό προϋπολογισμό 150.000,00 ευρώ.

Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση αφορά σε προσαρμογές των κτηρίων που στεγάζονται οι τρεις σταθμοί (δύο παιδικοί και ένας βρεφονηπιακός) στην Ναύπακτο και το Αντίρριο, με το ανώτατο ποσό χρηματοδότησης για κάθε έναν από αυτούς να καθορίζεται σε 50.000,00 ευρώ.  Στόχος του Προγράμματος είναι οι ενταγμένοι σε αυτό σταθμοί να διαμορφωθούν κατάλληλα, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης (π.δ. 99/2017).

Με αφορμή την ένταξη του Δήμου Ναυπακτίας στο εν λόγω Πρόγραμμα, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.Ντίνος Τσουκαλάς δήλωσε: «Ο Δήμος Ναυπακτίας και η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να επιτελούν όσο το δυνατόν καλύτερα το κοινωνικό τους έργο.  

Με τη χρηματοδότηση αυτή καταφέρνουμε να εξασφαλίζουμε τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των παιδικών-βρεφονηπιακών σταθμών μας, ώστε να παρέχουμεβελτιωμένες εγκαταστάσεις στα παιδιά, οι οποίες θα είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τις απαιτούμενες προδιαγραφές».

npress.gr

Ναύπακτος: Σύσκεψη στο δημαρχείο για την ανάπλαση (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr