ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΝαύπακτος: 11o Τουρνουά σκακιού BLITZ LEPANTO (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ναύπακτος: 11o Τουρνουά σκακιού BLITZ LEPANTO (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ναύπακτος: 11o Τουρνουά σκακιού BLITZ LEPANTO (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Έντεκα (11) χρόνια συνεχόμενα ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ) ‘ΕΠΑΧΤΟΣ’ διοργανώνει το τουρνουά σκακιού BLITZ “LEPANTO” στο πλαίσιο του εορτασμού της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου
Ένα τουρνουά από τα πολυπληθέστερα σε όλη τη Δυτική Ελλάδα διεξήχθη το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στο Καφε LET’S ART στη Ναύπακτο, με τη συμμετοχή πενήντα ενός (51) σκακιστών από δέκα επτά διαφορετικούς συλλόγους και διάφορες πόλεις Ναύπακτο – Αγρίνι ο- Άρτα – Μεσολόγγι – Πάτρα – Αίγιο – Πρέβεζα – Αθήνα – Λιβαδειά κλπ.)
Μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση από τον Α.Σ.Ο.Ν. ΕΠΑΧΤΟΣ, που σε συνδιασμό με την αναπαράσταση της Ναυμαχίας, προσέλκυσε αρκετά άτομα στην πόλη.
Αξίζουν πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς ANKONtech , ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και σε όλους όσους βοήθησαν.
Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Κούρογλου Κων/νος από την Ναύπακτο, με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα 11 νίκες σε 11 αγώνες.Δεύτερος ο Κούλης Βασίλης από Άρτα ,τρίτη η Μπανιά Ελένη από Ναύπακτο και τέταρτος ο Χριστοδούλου Πανορμίτης από Πάτρα.
Στη κατηγορία των γυναικών πρώτη η Μπανιά Ελένη, δεύτερη Ευστρατίου Άννα από Ναύπακτο και τρίτη Χριστοδούλου Γεωργία από Πάτρα.
Από τη Ναύπακτο μετάλλιο στις ηλικιακές κατηγορίες πήραν οι Κούρογλου Κων, Κατσιγιάννης Παυ. Μπανιά Ελε. και Γκερς-Κουτσογιάννη Γεωργία.
Για περισσότερες φωτογραφίες
https://photonakispanos.wordpress.com/
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στη σελίδα
http://chess-results.com/tnr478938.aspx?lan=19&art=0

Θρίλερ με το θάνατο νεαρού κωφάλαλου κτηνοτρόφου στο Μεσολόγγι!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr