ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΝαυπακτία: Πρόσκληση σε πεζοπορία από τον Πόδο στο όρος Τσακαλάκι

Ναυπακτία: Πρόσκληση σε πεζοπορία από τον Πόδο στο όρος Τσακαλάκι

Ναυπακτία: Πρόσκληση σε πεζοπορία από τον Πόδο στο όρος Τσακαλάκι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πόδου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Ορειβατών Πατρών «ΩΛΕΝΟΣ»  http://www.olenos.gr/ διοργανώνει την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 πεζοπορία από τον Πόδο στην κορυφή του όρους Τσακαλάκι με τον Σπύρο Σούλη (τον ορειβάτη – αρχηγό της ελληνικής αποστολής που κατέκτησε την κορυφή του Έβερεστ το 2004). 

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:00 το πρωί, στην πλατεία του χωριού https://goo.gl/maps/dxY4Qj5yJvkigMRC7 και η συνολική διάρκειά της είναι 6 ώρες.

Ταυτόχρονα θα υπάρχει και μια μικρή διαδρομή διάρκειας 2,5 ωρών για παιδιά ηλικίας από 6 χρονών και πάνω. Στα πλαίσια της πεζοπορίας τα παιδιά θα μάθουν να περπατούν και να σέβονται το φυσικό περιβάλλον, να αισθάνονται ασφάλεια και να μάθουν τι να κάνουν σε περίπτωση που χαθούν.

Απαραίτητος εξοπλισμός: άνετα παπούτσια πεζοπορίας ή αθλητικά παπούτσια, σακίδιο, καπέλο, αδιάβροχο, νερό, αντηλιακό, ξηρά τροφή, φρούτα. 

Στο τέλος της πεζοπορίας και στην πλατεία του χωριού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα προσφέρει φαγητό σε όποιον το επιθυμεί , με ένα μικρό αντίτιμο.

Το Δ/Σ του Συλλόγου είναι στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία.

Τηλ.: 6977036051

nafpaktianews.gr

Υπογραφές για το μεγάλο πρόγραμμα των 100.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr