Ναταλία Γερμανού: «Στα ερωτικά τρίγωνα οι άντρες είναι πάντα ένα τρόπαιο προς διεκδίκηση»

«Οι άντρες δεν έχουν καμία συμμετοχή σε όλα αυτά; Μόνο οι γυναίκες σχολιάζονται σε όλα αυτά τα ερωτικά τρίγωνα». Το δικό της σχόλιο έκανε η…

germanounatalia

«Οι άντρες δεν έχουν καμία συμμετοχή σε όλα αυτά; Μόνο οι γυναίκες σχολιάζονται σε όλα αυτά τα ερωτικά τρίγωνα».

Το δικό της σχόλιο έκανε η Ναταλία Γερμανού σχετικά με τα ερωτικά τρίγωνα και τις σεξιστικές ατάκες που ακούγονται κατά κύριο λόγο για τις γυναίκες που εμπλέκονται σε αυτά με κάποιον άντρα. Αφορμή στάθηκε η περίπτωση της Miley Cyrus αλλά και σε δεύτερο πιο… εγχώριο επίπεδο, εκείνη των Καινούργιου-Μπάρκα-Τσαγκρίδη.

«Να πω το εξής. Έχουμε πει ότι ο έρωτας είναι τυφλός, ότι αν αγαπήσεις η καρδιά δεν σε ρωτάει. Αλλά τώρα… η μάνα να διεκδικεί τον άντρα της κόρης της;», ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε Γίνεται» της Κυριακής (3/3).

«Δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ ότι ήταν σε σχέση με την κόρη. Βγήκε μαζί του, τον παντρεύτηκε, είναι παντρεμένοι πόσο καιρό και τώρα βγήκε ότι είχαν ένα on-off φλερτ με τη μία κόρη», επισήμανε από την πλευρά της η Ναταλία Αργυράκη.

«Ο Χριστόφορος (Παπακαλιάτης) το έχει πάρει χαμπάρι; Οι άντρες δεν έχουν καμία συμμετοχή σε όλα αυτά; Αναρωτιέμαι εγώ. Μόνο οι γυναίκες σχολιάζονται σε όλα αυτά τα ερωτικά τρίγωνα», σχολίασε αμέσως μετά με χιούμορ η Ναταλία Γερμανού.

«Οι άντρες είναι πάντα ένα τρόπαιο προς διεκδίκηση, δεν έχουν καμία συμμετοχή σε αυτά τα πράγματα. Μπράβο, γιατί μας δώσατε και την ευκαιρία να το σχολιάσουμε αυτό, γιατί θέλαμε», κατέληξε στο σχόλιό της η Ναταλία Γερμανού, προχωρώντας στη θεματολογία της εκπομπής της.

Πηγή: zappit.gr