ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΝαταλία Γερμανού – Η ενόχλησή της με όσα της είπε δημοσιογράφος: “Δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά που λέτε”

Ναταλία Γερμανού – Η ενόχλησή της με όσα της είπε δημοσιογράφος: “Δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά που λέτε”

Ναταλία Γερμανού – Η ενόχλησή της με όσα της είπε δημοσιογράφος: “Δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά που λέτε”

“Σας παρακαλώ να δείτε το απόσπασμα της εκπομπής προσεκτικά γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία από αυτές τις λέξεις, ούτε κήρυγμα ούτε τίποτα από όλα αυτά”

Την Ναταλία Γερμανού συνάντησαν οι δημοσιογράφοι μετά τα όσα είπε μέσα από την εκπομπή της προς τους συναδέλφους της σχετικά με την υποστήριξη που έδειξε στον Γιώργο Νταλάρα. Ωστόσο, μία ερώτηση ενός από τους δημοσιογράφους την έκανε να αντιδράσει, καθώς ανέφερε πως δεν έκανε κανένα «κήρυγμα».

«Κήρυγμα; Φανταστείτε να πάτε και στην εκκλησία αύριο το πρωί. Δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά που λέτε. Σας παρακαλώ να δείτε το απόσπασμα της εκπομπής προσεκτικά γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία από αυτές τις λέξεις, ούτε κήρυγμα ούτε τίποτα από όλα αυτά. Σέβομαι πολύ τους συναδέλφους και ό,τι είχα να πω το είπα στην εκπομπή» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

«Ξέρετε πόσα χρόνια κάνω τηλεόραση; Νομίζω ότι αυτό τα απαντάει όλα. Υπάρχει σεβασμός από εμένα προς τους τηλεθεατές μου πάρα πολύ μεγάλος. Τα αυτιά είναι ανοιχτά και φιλτράρουν αυτά που πρέπει να φιλτράρουν. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας να είστε καλά» συνέχισε η Ναταλία Γερμανού.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ