Ναταλί Κάκκαβα: “Η Φαίη Σκορδά βγάζει δικαιολογημένη πικρία”

Η Ναταλί Κάκκαβα μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» και στην Τέρψη Μαντζουράτου για τα τηλεοπτικά, τις προτάσεις που δέχεται και για τα επόμενα βήματά της.…

kakkava1703

Η Ναταλί Κάκκαβα μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» και στην Τέρψη Μαντζουράτου για τα τηλεοπτικά, τις προτάσεις που δέχεται και για τα επόμενα βήματά της. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με τα κοινά αλλά και στην τηλεόραση.

«Αποφάσισα να είμαι υποψήφια στον Δήμο Σαρωνικού γιατί έβλεπα πράγματα που δεν μου άρεσαν. Αγαπώ και τιμώ την τηλεόραση έχω μεγαλώσει τα παιδιά μου δουλεύοντας σε αυτή οπότε δεν βάζω ποτέ τελεία. Αν προκύψει κάποια τηλεοπτική πρόταση θα πρέπει να συνδυαστεί με τις υποχρεώσεις μου στον δήμο Σαρωνικού», είπε αρχικά η Νάταλι Κάκκαβα.

Στην συνέχεια ξεκαθάρισε σχετικά με μία εκπομπή που ακούστηκε ότι θα αναλάβει και για την Φαίη Σκορδά: «Είχαμε κάνει συζητήσεις και ραντεβού για μία εκπομπή που επρόκειτο να γίνει αλλά δεν έγινε, ας περιμένουμε τώρα, ο χρόνος θα δείξει. Βγάζει μία δικαιολογημένη πικρία η Φαίη Σκορδά για τον ΣΚΑΙ. Αν κάποιος δικαιούται να μιλάει, είναι η ίδια».

Για την «κόντρα» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο η Νάταλι Κάκκαβα τόνισε: «ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει μία μόνιμη ενόχληση σε ό,τι του χαλάει την ροή των λεγομένων του, έχει την ανάγκη να δημιουργήσει ένταση. Η πρόθεσή μου δεν είναι να διακόψω κάποιον, ούτε να είμαι αγενής, δεν το έχω κάνει ποτέ. Δεν θα πηγαίνει κανένας καλεσμένος στην εκπομπή επειδή θα φοβάται μην του την πει ο Ανδρέας; Στεναχωριέμαι, αγαπώ τον Ανδρέα. Είναι ένας άνθρωπος με τεράστια τηλεοπτική εμπειρία και χορτασμένος τηλεοπτικά. Δεν ξέρω γιατί έχει ένταση».

Πηγή: zappit.gr