ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΗ Νάντια Σαμαρά για το 4ο Αναπτυξιακό Συνέδριο στο Ionian Channel

Η Νάντια Σαμαρά για το 4ο Αναπτυξιακό Συνέδριο στο Ionian Channel

Η Νάντια Σαμαρά για το 4ο Αναπτυξιακό Συνέδριο στο Ionian Channel

Η Νάντια Σαμαρά, εκδότρια της εφημερίδας “Συνείδηση” και εκ των διοργανωτών του 4ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Αιτωλοακαρνανίας που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στη Λίμνη Τριχωνίδα, μίλησε στο Ionian Channel για τη διοργάνωση.

Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό, αναφέρθηκε στην παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, για πρώτη φορά στην περιοχή, και στα όσα ο ίδιος ανέφερε για τη μεγάλη επένδυση στο Πλατυγιάλι, τη χωροθέτηση των ιχθυοκαλλιεργειών αλλά και τη δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου στο Αγρίνιο. Η Νάντια Σαμαρά σχολίασε δε την αμεσότητα με την οποία κινήθηκε ο κ. Γεωργιάδης που κάλεσε τους εκπροσώπους φορέων σε συνάντηση στην Αθήνα τη μεθεπόμενη εβδομάδα για τη δρομολόγηση της δημιουργίας του έργου, στη μεγαλύτερη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

Αναφορά έγινε και στις δεσμεύσεις του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη για άμεσες προσλήψεις  νοσηλευτών (4.000 πανελλαδικά) και έμφαση στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψη αλλά και, σε τοπικό επίπεδο, στη δημιουργία στο Νοσοκομείο Αγρινίου Μονάδας Εμφραγμάτων και Αιμοδυναμικού όπου θα διενεργούνται κρίσιμης σημασίας εξετάσεις, όπως στεφανιογραφία . “Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι αυτό θα γίνει μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης όσον αφορά την υποδομή και μετά χρειάζεται η στελέχωση”, ανέφερε η εκδότρια της “Συνείδησης”.

“Ο στόχος μας είναι του χρόνου να έχουμε περισσότερους καλεσμένους και περισσότερες ειδήσεις”, υπογράμμισε, τέλος, η Νάντια Σαμαρά αναφερόμενη στο 5ο Αναπτυξιακό Συνέδριο.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ