ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΝάντια Μπουλέ: “Πέρασα δύσκολα στην τηλεόραση, προσπαθούσα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας”

Νάντια Μπουλέ: “Πέρασα δύσκολα στην τηλεόραση, προσπαθούσα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας”

Νάντια Μπουλέ: “Πέρασα δύσκολα στην τηλεόραση, προσπαθούσα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας”

Στο πλατό του Fay’s Time βρέθηκε η Νάντια Μπουλέ, το μεσημέρι της Παρασκευής, με αφορμή τη συμμετοχή σε μουσική παράσταση για τα 100 χρόνια της Disney. Μεταξύ άλλων, όμως, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό τοπίο σήμερα, την δική της απουσία και όσα πυρά δέχθηκε όταν η ίδια βρισκόταν μέσα σε αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, η Νάντια Μπουλέ εξομολογήθηκε πως «έχει αλλάξει πάρα πολύ το τοπίο στην τηλεόραση. Πιο δύσκολα θα έβρισκα θέση σε αυτό σήμερα, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Νομίζω ότι μπορώ να βρω θέση όπως είχα κάνει την σειρά «Αγγελική» στον Alpha, που ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο πρότζεκτ. Επίσης, όταν γέννησα, έκανα το Dot εδώ στον ΣΚΑΪ μαζί με τον Μίνω Θεοχάρη. Ήταν όμως κάτι πολύ μαζεμένο, με πολύ λίγες ώρες γυρισμάτων, που μπορούσα να ανταποκριθώ και ήταν συνεντεύξεις».

«Δεν νομίζω ότι πια μπορώ να μπω σε ένα καθημερινό αγώνα, όπως αυτόν που κάνεις εσύ. Το έκανα αλλά τώρα, σε αυτή την φάση, και με τις αλλαγές της τηλεόρασης, αυτό που κάνεις εσύ μου φαίνεται ότι θέλει τόσο πολύ γερό στομάχι, Φαίη που το θαυμάζω. Έχει γίνει πολύ σκληρό το τοπίο στην τηλεόραση και ειλικρινά, στη θέση που βρίσκεσαι και σε αυτό που κάνεις, νομίζω ότι θέλει ψυχολογικά και συναισθηματικά να πατάς πολύ γερά στα πόδια σου».

«Πέρασα δύσκολα τότε, ναι, πολύ με το κομμάτι της τηλεόρασης. Ήταν και εκείνη μια σκληρή εποχή, θυμάμαι διάφορα και δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω στο μυαλό μου πρόσωπα που από τότε λέω «όχι, όχι, όχι, δεν θέλω». Έχω θυμώσει πολύ με σχόλια, τώρα για κλάμα δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο να σου πω. Θυμάμαι όμως χαρακτηριστικά ότι προσπαθούσες πολλές φορές να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Νάντια Μπουλέ στη Φαίη Σκορδά και την μεσημβρινή της εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: zappit.gr

Αράχωβα – Ξεσπά η Μαριάννα Τουμασάτου: “Στη θέση του Όλιβερ θα μπει άνθρωπος”

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ