ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΝάνσυ Παραδεισανού: Απαντά για το επίμαχο quiz – “Όποιος έχει ρεπορτάζ για μένα, να έχει το κουράγιο να λέει το όνομά μου”

Νάνσυ Παραδεισανού: Απαντά για το επίμαχο quiz – “Όποιος έχει ρεπορτάζ για μένα, να έχει το κουράγιο να λέει το όνομά μου”

Νάνσυ Παραδεισανού: Απαντά για το επίμαχο quiz – “Όποιος έχει ρεπορτάζ για μένα, να έχει το κουράγιο να λέει το όνομά μου”

“Κάποιοι το αντιμετωπίζουν ως κουτσομπολιό και κάνουν quiz. Αυτό δεν είναι ρεπορτάζ”.

Τη δική της απάντηση στο quiz που προβλήθηκε σε καθημερινή πρωινή εκπομπή και εν πολλοίς την φωτογράφιζε δίνει η Νάνσυ Παραδεισανού. Τη γνωστή δημοσιογράφο εντόπισε ο ρεπόρτερ του Breakfast@Star, Στέλιος Δρουμαλιάς.

«Δεν υπάρχουν κίτρινες εκπομπές, πιστεύω ότι υπάρχει κίτρινη αντίληψη κάποιων ανθρώπων. Εγώ πού κολλάω σε αυτό; Ότι το συγκεκριμένο quiz εννοούσα εμένα; Δεν έχω καμία μύγα για να μυγιαστώ»

«Κατ’ αρχάς, δεν είναι κακό να αυτοπροταθείς για το οτιδήποτε. Αν ήμουν εγώ, δεν θα είχα πρόβλημα να πω ότι αυτοπροτάθηκα. Όμως αν κάποιος έχει ρεπορτάζ για μένα, εύχομαι να έχει το κουράγιο να λέει το όνομά μου για να μπορώ και να απαντήσω», επισημαίνει η συνεργάτιδα της Μαρίας Μπακοδήμου.

«Θα γίνω γραφική. Οτιδήποτε συζητάω με τον σταθμό με τον οποίο συνεργάζομαι θέλω να το κρατάω ιδιωτικό. Κάποιοι το αντιμετωπίζουν ως κουτσομπολιό και κάνουν quiz. Αυτό δεν είναι ρεπορτάζ», δηλώνει στη συνέχεια η Νάνσυ Παραδεισανού στην κάμερα του Star.

«Δεν νομίζω ότι κάνουμε σκληρό gossip στο «Γεια Σου». Υπάρχουν πρόσωπα στη lifestyle επικαιρότητα τα οποία απασχολούν. Αυτό δεν είναι σκληρό gossip, δεν λέγεται ή αποκαλύπτεται κάτι ακραίο», κατέληξε στις δηλώσεις της η Νάνσυ Παραδεισανού.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ