Νανά Βενέτη: “Οι γονείς μου ήταν πουριτανοί, ήμουν καταπιεσμένη σαν παιδί”

“Δεν θέλω ποτέ να κάνεις κάτι το οποίο θα μας κάνει να ντρεπόμαστε για σένα… μου είχε πει ο πατέρας μου” εξομολογείται η Νανά Βενέτη.…

veneti20

“Δεν θέλω ποτέ να κάνεις κάτι το οποίο θα μας κάνει να ντρεπόμαστε για σένα… μου είχε πει ο πατέρας μου” εξομολογείται η Νανά Βενέτη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νανά Βενέτη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα  το πρωινό της Παρασκευής. Μάλιστα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, την καταπίεση που ένιωσε από τους γονείς της καθώς και τις δουλειές που έχασε στην επαγγελματική της διαδρομή.

Πιο συγκεκριμένα, η Νανά Βενέτη εξομολογήθηκε πως «είχα πάρα πολύ ωραία παιδικά χρόνια πολύ ανέμελα, ωραία ατμόσφαιρα, μια ωραία ελληνική μεσοαστική οικογένεια. Οι γονείς μου ήταν συνεχώς από κοντά, αρκετά πουριτανοί και δεν μου έδιναν καμία ελευθερία. Ήμουν αρκετά καταπιεσμένη σαν παιδί γι’ αυτό και, όταν αποφάσισα να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου, αισθάνθηκα μια φοβερή ελευθερία».

«Πήρα μέρος σε οντισιόν για το θέατρο Χατζηχρήστου και το τελευταίο πράγμα που φανταζόμουν τότε ήταν ότι θα με πάρουν. Οι γονείς μου επίσης δεν το πίστευαν. Μέχρι να υπογράψω βέβαια δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα παίξω με τον Χατζηχρήστο».

«Μου είχε πει ο πατέρας μου, «πρόσεξε, δεν θέλω ποτέ να κάνεις κάτι το οποίο θα μας κάνει να ντρεπόμαστε για σένα». Ήξερα ότι δεν ήθελε να κάνω γυμνό, δεν ήθελε να κάνω τολμηρές σκηνές, δεν ήθελε γενικώς να αισθανθεί άβολα με την κόρη του. Έχασα πολύ ωραίους ρόλους, σημαντικούς και στο θέατρο και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, που μπορεί να είχαν κάποια τολμηρή σκηνή» πρόσθεσε, επίσης, η Νανά Βενέτη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

Πηγή: zappit.gr