ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αγρινίου: «Ναι σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, όχι σε ιδιώτες»

Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αγρινίου: «Ναι σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, όχι σε ιδιώτες»

Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αγρινίου: «Ναι σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, όχι σε ιδιώτες»

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ

Με προσωπικό ασφαλείας η αποκομιδή των απορριμμάτων στο Αγρίνιο – Τι δηλώνει για το διεκδικητικό πλαίσιο της απεργίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου, Θύμιος Κομματάς

Λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Δήμος Αγρινίου παρακαλεί τους πολίτες να μην εναποθέτουν απορρίμματα και ανακυκλώσιμα υλικά στους κάδους έως την Πέμπτη το βράδυ.

Για λόγους  προστασίας της δημόσιας υγείας, αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα της κατάστασης, η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας ευχαριστεί τους πολίτες που δείχνουν  κατανόηση και φροντίζουν να διατηρούν την πόλη όσο το δυνατόν πιο καθαρή.

Για τις εν εξελίξει απεργιακές κινητοποιήσεις, αναφέρθηκε εκτενώς, στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με τον δημοσιογράφο Νίκο Αγγελόπουλο, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αγρινίου, Θύμιος Κομματάς.

Σύμφωνα με τον κ. Κομματά: «Όσο η κεντρική εξουσία δεν αποφασίζει να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό στους ΟΤΑ, οι υπηρεσίες απαξιώνονται. Ζητάμε μόνιμο προσωπικό και όχι ιδιώτες στην καθαριότητα, το πράσινο και τον ηλεκτροφωτισμό, κάτι το οποίο προβλέπει το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που ψηφίζεται την Πέμπτη (αύριο). Οι μάχες μας θα συνεχιστούν στα δημοτικά συμβούλια. Ενδεικτικά η διεύθυνση καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου, αριθμεί 100 εργαζόμενους αντί τουλάχιστον για τους τριπλάσιους».

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων αναμένεται να συνεχιστούν με διάφορες μορφές το επόμενο χρονικό διάστημα.

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ύψους 2,2 εκατ. ευρώ σε υφιστάμενα αντιπλημμυρικά έργα στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr