ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΝαύπακτος : Ζημιές άφησε στην πόλη η έντονη κακοκαιρία της νύχτας

Ναύπακτος : Ζημιές άφησε στην πόλη η έντονη κακοκαιρία της νύχτας

Ναύπακτος : Ζημιές άφησε στην πόλη η έντονη κακοκαιρία της νύχτας

Ήταν περίπου 03:00 την περασμένη νύχτα όταν από πολύ ισχυρούς ανέμους, συνοδευόμενους από έντονη χαλαζόπτωση και ισχυρή βροχή, «χτυπήθηκε» η Ναύπακτος, από την περιοχή του λιμανιού και ανατολικότερα.

Οι σοβαρότερες ζημιές προκλήθηκαν στην πλατεία του λιμανιού, όταν τμήμα του νότιου τοιχίου της αποκολλήθηκε πιθανότατα λόγω της μετατόπισης του βάρους της βάσης του μεγάλου πλατάνου από τους ισχυρούς ανέμους

Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε η παραλία Γριμπόβου με τους ισχυρούς ανέμους να παρασέρνουν τραπεζοκαθίσματα των επιχειρήσεων, ενώ υπήρξαν και έσπασαν και αρκετά κλαδιά των πλατανιών. Kαλύτερη η εικόνα στην παραλία Ψανής, με εξαίρεση έναν κάδο στο ανατολικό της τμήμα στην οδό Σοϊδά να έχει αποσπαστεί από τους υπόλοιπους της οδού Μεσολογγίου παρασυρόμενος από τους ισχυρούς ανέμους

Πρωτόγνωρες επίσης εικόνες καταγράφηκαν και στο Στενοπάζαρο με μεγάλη ποσότητα χαλαζιού να έχει σκεπάσει το σημείο.

Από την πρώτη στιγμή τόσο ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας όσο και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Θωμάς Κοτρωνιάς βρέθηκαν στα σημεία που «χτυπήθηκαν» περισσότερο, όπως η πλατεία Λιμένος και η παραλία Γριμπόβου.

Η Τροχαία Ναυπάκτου με συνεχείς περιπολίες κατέγραφε τα προβληματικά σημεία, εφιστώντας την προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς.

 

 

nafpaktianews.gr

 

 

ΑΣΕΠ: Πρόβλημα με 17 ερωτήσεις – Όλες οι απαντήσεις θα θεωρηθούν σωστές

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ