Ναύπακτος: Συνάντηση Βασίλη Γκίζα με την κ. Φωτεινή Σαράντη

Τη νέα Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φ. Σαράντη υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Β.Γκίζας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ_ΓΚΙΖΑΣ_ΣΑΡΑΝΤΗ

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τη νέα Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος κ. Φωτεινή Σαράντη.

Κατά τη συνάντησή τους, η οποία είχε χαρακτήρα ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων, ο κ.Γκίζας ευχήθηκε στη νέα Προϊσταμένη κάθε επιτυχία στα καθήκοντά της, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για τη στενή και εποικοδομητική μεταξύ τους συνεργασία. Σημείωσε μάλιστα ότι, ο Δήμος θα συνεχίσει να υποστηρίζει το έργο της Εφορείας Αρχαιοτήτων και των στελεχών του, με όλες του τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η κ.Σαράντη διατελούσε Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος και είναι υπεύθυνη για την Ναύπακτο από το 1992. Μάλιστα, η διδακτορική της διατριβή που εκπονήθηκε στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είχε θέμα την Ναύπακτο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Διήμερη περιοδεία της Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Αιτωλοακαρνανία

Την Αιτωλοακαρνανία θα επισκεφθεί η πρώην υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υπεύθυνη Αγροτικού Τομέα του κόμματος, Ολυμπία Τελιγιορίδου