ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΝαύπακτος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 44χρονο Παναγιώτη Κυριαζή

Ναύπακτος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 44χρονο Παναγιώτη Κυριαζή

Ναύπακτος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 44χρονο Παναγιώτη Κυριαζή

Συνεχίζονται για τρίτη ημέρα οι έρευνες για τον 44χρονο Παναγιώτη Κυριαζή στο Νεόκαστρο Ναυπακτίας. Η περιοχή που γίνονται οι έρευνες είναι μεγάλη και δύσκολη ,χωρίς να γνωρίζει προς ποια κατεύθυνση μπορεί να έχει πάει ο 44χρόνος.

Τα ίχνη του άνδρα  χάθηκαν από προχθες το απόγευμα  στο Νεόκαστρο Ναυπακτίας, Στις έρευνες συμμετέχουν εθελοντές , η Ελληνοαμερικανική ομάδα , ο ΕΟΕΔ Μεσολογγίου, η 6η ΕΜΑΚ και η αστυνομία.

Εάν κάποιος έχει δει τον Παναγιώτη να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου στο τηλέφωνο 26340 27258.

Δείτε εικόνες .gr απο την περιοχή που γίνονται οι έρευνες

Νεότερη ενημέρωση

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Παναγιώτη Κυριαζή στο Νεόκαστρο Ναυπακτίας. Πρίν λίγη ώρα έγινε έρευνα από άνδρες της Π.Υ. Ναυπάκτου και εθελοντές σε συγκεκριμένο σημείο χωρίς ωστόσο ο Παναγιώτης να είναι εκεί. Στις έρευνες συμμετέχουν εθελοντές , η Ελληνοαμερικανική ομάδα , ο ΕΟΕΔ Μεσολογγίου και η αστυνομία. Το Nafpaktianews.gr που πρώτο σας μετέφερε το ρεπορτάζ της εξαφάνισης του Παναγιώτη Κυριαζή συνεχίζει έγκυρα και έγκαιρα να σας μεταφέρει οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη. Εάν κάποιος έχει δει τον Παναγιώτη να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου στο τηλέφωνο 26340 27258.

Νεότερη ενημέρωση

Ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον Παναγιώτη Κυριαζή στο Νεόκαστρο Ναυπακτίας. Η αγωνία για τον εντοπισμό του συνεχίζεται. Στις έρευνες συμμετέχουν η Ελληνοαμερικανική ομάδα , ο ΕΟΕΔ Μεσολογγίου , η αστυνομία , η Π.Υ.Ναυπάκτου, κάτοικοι του Νεοκάστρου,ενώ αναμένεται και σήμερα να έρθει ξανά ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ. Αν κάποιος έχει δει τον Παναγιώτη να επικοινωνήσει άμεσα με το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου στο τηλέφωνο 2634027258.

Νεότερη ενημέρωση

Η οικογένεια του Παναγιώτη Κυριαζή πριν λίγο μας έστειλε την φωτογραφία του αγνοουμένου Παναγιώτη που από χθες το απόγευμα έχουν χαθεί τα ίχνη του στο Νεόκαστρο Ναυπακτίας. Αν κάποιος έχει δει τον Παναγιώτη να επικοινωνήσει άμεσα με το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου στο τηλέφωνο 2634027258.

nafpaktianews.gr

Βόνιτσα: Συνελήφθη 42χρονη – Την μήνυσε ο πρώην σύζυγος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ