ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδητα«Να μην κόβεται το ρεύμα στους ΤΟΕΒ»: Υπέροχο, αλλά πως θα γίνει;

«Να μην κόβεται το ρεύμα στους ΤΟΕΒ»: Υπέροχο, αλλά πως θα γίνει;

«Να μην κόβεται το ρεύμα στους ΤΟΕΒ»: Υπέροχο, αλλά πως θα γίνει;

«Να μην κόβεται το ρεύμα στους ΤΟΕΒ»: Υπέροχο, αλλά πως θα γίνει;

«Να μπει τέλος στην παρακμή για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, στη μείωση του ζωικού κεφαλαίου, που μπορεί να φτάσει φέτος το 15%. Να μειωθεί το κόστος παραγωγής, η τιμή των καυσίμων. Να δίνονται κανονικά οι επιδοτήσεις. Να μην κόβεται το ρεύμα στους τοπικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων» είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε μια αποστροφή της ομιλίας του στο Αγρίνιο αφιερωμένη στους αγρότες.

Και δεν θα διαφωνήσει κανείς με όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεσμευόμενος να στηρίξει τους αγρότες να αντιμετωπίσουν το τεράστιο κόστος παραγωγής.

Δεν μας είπε όμως το πως συγκεκριμένα θα το πράξει αυτό. «Να μην κόβεται το ρεύμα στους ΤΟΕΒ» ακούγεται υπέροχο, αλλά πως θα γίνει; Με το να μην πληρώνει κανείς αρδευτικά τέλη; Με το να πληρώνουν οι φορολογούμενοι το ρεύμα των αγροτών; Οι ΤΟΕΒ είναι υπό διάλυση πριν ξεκινήσει η περίοδος των Μνημονίων, γιατί κάποιοι πλήρωναν και κάποιοι όχι και όταν ήρθε η κρίση, απλώς δεν πλήρωναν οι περισσότεροι και έτσι οι ΤΟΕΒ βρέθηκαν υπερχρεωμένοι. Αλλά καμία κυβέρνηση, ούτε η σημερινή κατέφερε να επιλύσει τις παθογένειες, που χρεοκόπησαν αρκετούς ΤΟΕΒ πριν ακόμη έρθουν οι αλλεπάλληλες κρίσεις.

Σήμερα για να επανασυνδεθεί το ρεύμα που είναι κατά βάση κομμένο οι ΤΟΕΒ κάνουν ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΗ και ενίοτε κερδίζουν… Αυτό έγινε για παράδειγμα τις προάλλες με τους ΤΟΕΒ στο Μεσολόγγι και τις Οινιάδες, αλλά τα δικαστήρια με τις αποφάσεις τους δεν γεννούν λεφτά… ρεύμα στο διηνεκές…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Όταν κερδίζουμε εμείς, ψηφίζει ο λαός κι όταν κερδίζουν οι άλλοι ψηφίζουν τα καρτέλ;

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ