ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΝ. Σμυρνη: Viral έγινε βίντεο-καταγγελία με νεαρό να ακολουθεί γυναίκα από το σταθμό του τραμ μέχρι το σπίτι της (φωτο & βίντεο)

Ν. Σμυρνη: Viral έγινε βίντεο-καταγγελία με νεαρό να ακολουθεί γυναίκα από το σταθμό του τραμ μέχρι το σπίτι της (φωτο & βίντεο)

Ν. Σμυρνη: Viral έγινε βίντεο-καταγγελία με νεαρό να ακολουθεί γυναίκα από το σταθμό του τραμ μέχρι το σπίτι της (φωτο & βίντεο)

Πάνω από εννιάμιση χιλιάδες κοινοποιήσεις έχει στα social media η ανάρτηση μιας γυναίκας από τη Νέα Σμύρνη, η οποία καταγγέλει ότι νεαρός την ακολουθούσε για περίπου τριακόσια μέτρα, από το σταθμό του τραμ μέχρι το σπίτι της.

Η καταγγελία συνοδεύεται από βίντεο του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει η νεαρή γυναίκα, μαζί με φωτογραφίες που μεγεθύνουν προς το πρόσωπο του νεαρού, ο οποίος είχε προλάβει να βγάλει το μόριό του καθώς προσέγγιζε την είσοδο της πολυκατοικίας.

Η εν λόγω καταγγελία είναι τρανό παράδειγμα του πώς δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε, καθώς τα παραβιαστικά περιστατικά δυστυχώς καλά κρατούν και είναι καθημερινότητα στη ζωή δεκάδων γυναικών. Άντρες, ακόμη και νεαρής ηλικίας, οφείλουν να μάθουν να σέβονται τα όρια μιας γυναίκας και να μην την ακολουθούν, αγγίζουν, προσεγγίζουν χωρίς τη θέλησή της.

Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου….

Posted by Danae Akriviadou on Wednesday, 5 May 2021

Δείτε επίσης: Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Αθέμιτες πιέσεις σε δικαστικούς λειτουργούς από τους υποστηρικτές της υποχρεωτικής συνεπιμέλειας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr